Βόβορας: «Να βελτιώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες» (video)

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιώσει τις μικρές λεπτομέρειες που θα της δίνουν τη νίκη.

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιώσει τις μικρές λεπτομέρειες που θα της δίνουν τη νίκη. 

Αναλυτικά: 

«Όλα τα ματς με τον Ολυμπιακό κρίνονται σε μία λεπτομέρεια. Είχαμε την ευκαιρία μας στο τέλος αλλά κάναμε κάποιες λάθος επιλογές. Στο τέλος μια άμυνα ή μια χαμένη μπάλα μπορεί να σου δώσει τη νίκη και σήμερα κέρδισε ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα, αλλάξαμε στο ημίχρονο την αμυντική μας τακτική, μας βοήθησε και ο κόσμος και μπορέσαμε και το γυρίσαμε.
 
Είμαστε μια νέα ομάδα, είχαμε μεγάλες απουσίες, όπως και στο ματς με τη Ρεάλ που το χάσαμε στο τέλος. Η ομάδα κάνει βήματα, βελτιώνεται, η επιστροφή του Τζέιμς θα μας δώσει πράγματα, πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες που θα μας δώσουν τη νίκη. Παίξαμε μια καλή άμυνα στο τέλος, δεχτήκαμε ένα καλάθι και φάουλ και αυτές οι αποφάσεις κρίνουν τα ματς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.