Βιλντόσα: «Στρώνω τον κ@λ@ μου κάθε μέρα στην προπόνηση»

Δηλώσεις στο «BasketNews» έκανε ο Λούκα Βιλντόσα του Παναθηναϊκού AKTOR για την «περιέργη» αγωνιστική σεζόν.

Η μεταγραφή του Λούκα Βιλντόσα στον Παναθηναϊκό AKTOR δεν έχει κυλήσει όπως θα ήθελε τόσο ο Αργεντινός γκαρντ, όσο και ο Εργκίν Αταμάν. Στο «BasketNews» μίλησε ο «πράσινος» μπασκεμπολίστας και αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την κριτική: «όταν υπέγραψα, γνώρισα πολύ καλά ότι ερχόμουν σ’ ένα μέρος και σε μια ομάδα όπου οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές. Και εγώ ο ίδιος έχω φιλοδοξίες για τον εαυτό μου. Τα πράγματα δεν κυλούσαν όπως ελπίζαμε όλοι, ακόμα όπως περίμενα και εγώ. Είμαι ο πρώτος που θα ασκήσω κριτική στον εαυτό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τα πάω καλύτερα και να βοηθήσω την μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στρώνω τον κ@@ο μου κάθε μέρα στην προπόνηση. Έρχομαι στο γήπεδο κάθε μέρα. Απλά έχω σταθεί άτυχος. Κάποιες φορές χρειάζεσαι ένα σουτ για να πάρεις πίσω την αυτοπεποίθησή σου. Ορκίζομαι ότι προσπαθώ να είμαι ξανά ‘εγώ’. Όμως έτσι είναι το επαγγελματικό μπάσκετ. Εάν δεν είσαι καλός στο παρκέ, θα καθίσει στον πάγκο. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα μου»

Για τον Τούρκο προπονητή και την επιλογή να τον αφήνει στον πάγκο: «Είναι στο χέρι του προπονητή το αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι. Όμως πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά από τη στιγμή που είμαστε δεύτεροι στην Euroleague και πρώτοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να απολαμβάνεις να βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Τέλος σχολίασε την υπεράσπιση του Πριχιόνι προς το πρόσωπο του ύστερα από τις ατάκες του Αταμάν: «Μπορεί να διαβάσεις τα πάντα. Όμως δεν αξίζει να ασχολείσαι με τα όσα γράφονται στα media. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και να γίνομαι καλύτερος. Πραγματικά το προσπαθώ και εύχομαι οι φίλαθλοι να το μπορούν να το καταλάβουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.