Παρτίζαν: Πλήρης στήριξη στον Ομπράντοβιτς (video)

Τη στήριξή του στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε ο Πρόεδρος της Παρτίζαν,Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του συλλόγου.

Η Παρτίζαν γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ από την Μπάγερν Μονάχου (78-79), χάρη σε ένα τρίποντο που δέχθηκε από τον πρώην παίκτη του Περιστερίου, Σιλβέν Φρανσίσκο οχτώ δέκατα πριν τη λήξη της αναμέτρησης. 

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Euroleague, που υποχώρησε στο 12-14 και πλέον βρίσκεται εκτός της πρώτης δεκάδας στη βαθμολογία που οδηγεί στα play-in της διοργάνωσης. 

Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, δεν χάνει την εμπιστοσύνη του ως προς το πρόσωπο του πολύπειρου προπονητή και τους παίκτες του και μέσα από μια δήλωσή του εξέφρασε την υποστήριξή του σε αυτούς. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Μιας και πολλοί ενδιαφέρονται για κάτι σήμερα και δεν έχω απαντήσει σε κανέναν, θα επιβεβαιώσω ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι παίκτες και οι εργαζόμενοι της ομάδας έχουν τη στήριξή μου. Δεν υπάρχουν φήμες.

Η μόνη αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε μια “κρίση αποτελεσμάτων”. Όμως, το σημαντικό είναι να γνωρίζουν όλοι πως η ομάδα είναι σταθερή και λειτουργεί καλά. Είμαστε μία “ασπρόμαυρη” οικογένεια και όταν νικάμε και όταν χάνουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.