Ρεάλ Μαδρίτης: Με απουσίες κόντρα στην Βιλερμπάν

Δείτε ποιους παίκτες δεν θα έχει στην διάθεσή του ο Τσους Ματέο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί με διαφορά την κορυφαία ομάδα στην Euroleague φέτος. Στις πρώτες 16 αγωνιστικές μετράει 15 νίκες, με μόνη ήττα στη Κωνσταντινούπολη από την Φενερμπαχτσέ στον πόντο (100-99). Η ομάδας του Τσους Ματέο θα τερματίσει μάλλον δεδομένα στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και την διατήρηση των σκήπτρων.

Αυτή την εβδομάδα το τρένο της Μαδρίτης κάνει στάση στο Παρίσι, όπου θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν (28/12, 21.00 από το Novasports 3). Η γαλλική ομάδα σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την πρωτοπόρο (οι Γάλλοι είναι τελευταίοι στην κατάταξη με ρεκόρ 2-14 και 0-8 εντός έδρας). Όμως, είναι μια επικίνδυνη ομάδα με καλές μονάδες στο ρόστερ της και θα αντιμετωπίσουν μια Ρεάλ με αρκετές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Τσους Ματέο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρούντι Φερνάντεθ, Μάριο Χεζόνια και Γκάμπριελ Ντεκ, μαζί με τον Γιαμπουσέλε όπου παραμένει εκτός. Φυσικά, η Ρεάλ έχει το πιο γεμάτο ρόστερ στη διοργάνωση και παραμένει το φαβορί, αλλά σίγουρα αυτά τα δεδομένα δίνουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.