Τεόντοσιτς: «Συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό και την Αθήνα»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αμέσως μετά την μεγάλη νίκη του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (87-56), έδωσε το δικό του πρώτο σχόλιο εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/11, 9:15, NS4).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον πάντα αγαπητό στο κοινό του, Ερυθρό Αστέρα, στο ΣΕΦ (16/11, 9:15, NS4) για την 9η αγωνιστική της Euroleague και δεν είναι λίγα τα… γνώριμα πρόσωπα που θα επιστρέψουν στον Πειραιά.

Γιάννης Σφαιρόπουλος, Τζόελ Μπολομπόι και Μίλος Τεόντοσιτς ετοιμάζονται να πατήσουν το παρκέ του ΣΕΦ ως αντίπαλοι για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν.

Ο τελευταίος έδωσε το δικό του ξεχωριστό σχόλιο για αυτήν την ιδιαίτερη αναμέτρηση τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, ενώ παράλληλα μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σέρβοι, με τελευταίο αυτό του Σαμπάζ Νέιπιερ που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού στην μύτη.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Οι αντίπαλοι φίλαθλοι δεν μου προκαλούν πίεση. Βάζω από μόνος μου πίεση για να γίνω καλύτερος. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό και την Αθήνα. Πάντα λατρεύω να παίζω εκεί».

Για την μεγάλη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: «Μπορούμε να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας ως ομάδα. Δεν αφήσαμε τη Φενέρ να κάνει το παιχνίδι της. Νομίζω πως ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι ως μέλος του Ερυθρού Αστέρα».

Για την απουσία του Νέιπιερ: «Δεν είναι μικρό πράγμα και ειλικρινά με ανησυχεί. Ελπίζω ο Σαμπάζ να παίξει. Τώρα το ροτέισον έγινε μικρότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.