Γερασιμένκο: «Καταλαβαίνω ελληνικά και απάντησα στην εξέδρα!»

Ερωτηθείς για τον... διάλογο που άνοιξε με την κερκίδα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο παίκτης-παράγοντας-προπονητής της Κράσνι Οκτιάμπρ, Ντμίτρι Γερασιμένκο, παραδέχθηκε πως γνωρίζει ορισμένα ελληνικά και απάντησε στον κόσμο της Ένωσης!

Ερωτηθείς για τον… διάλογο που άνοιξε με την κερκίδα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο παίκτης-παράγοντας-προπονητής της Κράσνι Οκτιάμπρ, Ντμίτρι Γερασιμένκο, παραδέχθηκε πως γνωρίζει ορισμένα ελληνικά και απάντησε στον κόσμο της Ένωσης!

«Ηταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απίστευτο από αυτό που συμβαίνει εδώ. Ήταν δυνατό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω την αντίπαλη ομάδα για τον αγώνα που έγινε. Ελπίζω και στη Ρωσία να υπάρχει ίδια ατμόσφαιρα» ήταν τα πρώτα του λόγια για να σχολιάσει σχετικά με το περιστατικό με τον κόσμο:

«Και οι οπαδοί μας είναι τρελοί. Ίσως την επόμενη φορά να μην ξαναμιλήσω με τους αντιπάλους οπαδούς. Ωστόσο, καταλαβαίνω κάποιες ελληνικές λέξεις και απάντησα στους οπαδούς της ομάδας. Ζήτω συγγνώμη από τον κόσμο. Οι Ρώσοι με τους Έλληνες είναι αδέρφια λόγω ορθοδοξίας. Κάποιος, όμως πρέπει να κερδίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.