Καραθανάσης: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Καβάλα είναι οι παίκτες του Πανελληνίου, σύμφωνα με τον Γιάννη Καραθανάση.

Αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Καβάλα είναι οι παίκτες του Πανελληνίου, σύμφωνα με τον Γιάννη Καραθανάση. Ο παίκτης της ομάδας των «ολυμπιονικών» τόνισε πως θέλει να κλείσει η ομάδα του με θετικό τρόπο τις εντός έδρας εφετινές αναμετρήσεις.

Αρχικά, ο Καραθανάσης δήλωσε: «Το ματς με την Καβάλα δεν θα είναι εύκολο και δεν έχει σημασία που εμείς ουσιαστικά δεν έχουμε βαθμολογικό κίνητρο. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Παίζουμε για τελευταία φορά φέτος στην έδρα μας και σίγουρα θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο που θα έρθει για μία ακόμη φορά να μας βοηθήσει. Η Καβάλα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Καντζούρης, συνεργάτης του Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε: «Παρόλο που η χρονιά για μας έχει ουσιαστικά τελειώσει, θέλουμε να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι σοβαροί και συνεπείς. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είμαστε και τα 40 λεπτά του αγώνα προσηλωμένοι στην άμυνα και να μην έχουμε κενά διαστήματα στην επίθεση. Η Καβάλα έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος, ότι διαθέτει μία σοβαρή ομάδα με αρχές και το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.