Θέλτα – Βιγιαρεάλ 3-2: Ο Δουβίκας κρατά τη Θέλτα στη La Liga (highlights)

Ο Τάσος Δουβίκας ήρθε από τον πάγκο και σε δύο λεπτά μετά την είσοδό του κατάφερε να δώσει σπουδαία νίκη στη Θέλτα και να την απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στο ματς στο 80ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (3-2). Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Δουβικα στην Ισπανία, το δεύτερο μέσα στο Μπαλαϊδος και το πρώτο με κεφαλιά!

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με ωραίο σουτ του Αλμπέρτο Μορένο στο 12ο λεπτό και σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Μαρθελίνιο έδειχνε από νωρίς ικανή να πάρει τρίτη συνεχόμενη νίκη….Το μαρκάρισμα του Σάντι Κομεσάνια όμως στον Σβέντμπεργκ δεν επέτρεψε στον Ισπανό μέσο να συνεχίσει και αποβλήθηκε στο 17ο λεπτό.

Η Θέλτα με παίκτη παραπάνω κέρδισε πέναλτι με τον Ιάγο Άσπας μετά το μαρκάρισμα του Μπαένα και ο αρχηγός ισοφάρισε (1-1, 22ο λεπτό). Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων Στραντ – Λάρσεν ξαναχτύπησε και έβαλε τη Θέλτα μπροστά με το 12ο γκολ του (2-1, 39ο λεπτό).

Στο δεύτερο μέρος η Θέλτα είχε δύο δοκάρια και ευκαιρίες αλλά η Βιγιαρεάλ στη πρώτη φάση κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σέρλοθ να μοιράζει και τον Γκέντες να βάζει 3ο γκολ με την Βιγιαρεάλ (2-2, 65ο λεπτό). Η Θέλτα όμως ήθελε περισσότερο το ματς και κατόρθωσε να σκοράρει με τον Τάσο Δουβίκα να την ξελασπώνει και να βάζει το πιο κρίσιμο γκολ της χρονιάς, μέχρι το επόμενο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.