«Σκεφτόμαστε μόνο τον ΠΑΟΚ»

Ότι περνάει από το χέρι τους θα κάνουν οι παίκτες του Ικάρου Χαλκίδας για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ντόμινικ Σάτον.

Ότι περνάει από το χέρι τους θα κάνουν οι παίκτες του Ικάρου Χαλκίδας για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ντόμινικ Σάτον.

Ο MVP της 25ης αγωνιστικής της Basket League, μίλησε για την κρισιμότητα του τελευταίου ματς τα σεζόν, που θα κρίνει την παραμονή ή όχι της ομάδας του στην κατηγορία.

«Πάντα είναι χαρά και τιμή να παίρνεις ένα προσωπικό βραβείο, αλλά στην συγκεκριμένη στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Το μυαλό όλων μας είναι στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα κριθεί η φετινή σεζόν. Απέναντι στον Κολοσσό, όλη η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια και γι’αυτό μπορέσαμε να φθάσουμε στη νίκη.

Θέλω μόνο να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χαλκίδας για την εκπληκτική του συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια της περιόδου και να του υποσχεθώ ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ» ήταν τα λόγια του 28χρονου φόργουορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.