Λανς-Λοριόν 2-0: Όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό οι Βρετόνοι (highlights)

Η ομάδα της Βρετάνης δεν κατάφερε να αποφύγει την 6η διαδοχική ήττα της και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της Ligue 1, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν.

Στον γαλλικό Βορρά η Λανς αναζήτησε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση με τη προτελευταία της Ligue 1, Λοριόν (βασικός με τους Βρετόνους ο Κατσέρης) με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σε χαμηλά μέτρα δυσκολεύοντας την αποστολή της ομάδας του Εζ.

Οι δύο καλύτερες στιγμές ήρθαν μετά το ημίωρο με τον Μεδίνα να αστοχεί στο 32′ απο πλεονεκτική θέση, ενώ ο Γουαΐ στο 38′ δεν ευστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Εμβογκό και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 0.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε καλύτερα για τους γηπεδούχους, με τον Γουαΐ να εκμεταλλεύεται στο 57′ το λάθος του Μπακαγιόκο μετά την πίεση του Μεντί και να ανοίγει το σκορ με το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο 66′ ο Λαπόρτ ισοφάρισε για την Λοριόν, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Μπακαγιόκο, και στο 81′ σε transition ο Περέιρα ντα Κόστα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.