Μεντιλίμπαρ: “Είχαμε τη φλόγα, να μην το αλλάξουμε αυτό!” (video)

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα, αλλά και για την τακτική του ματς στο "Βίλα Παρκ".

O Ολυμπιακός ζει σε μια ονειρική κατάσταση μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα στην Αγγλία με 2-4 και του ξεκάθαρου προβαδίσματος που αποκόμισε απ’ το ματς στο “Βίλα Παρκ”. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στο Olympiacos TV για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του για να πάρει το σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά και για την προσέγγιση της ρεβάνης της Πέμπτης του Πάσχα (09/05, 22.00, MC LIVE Novasports.gr).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ:

Ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί και θαρραλέοι, δεν αλλάξαν πολλά στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε και είμαστε ευχαριστημένοι. Άλλο είναι, όμως, να σχεδιάζεις ένα ματς και άλλο τι μπορεί να συμβεί μέσα στο γήπεδο. Όταν δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, εκείνη τη στιγμή δείξαμε ότι είμαστε θαρραλέοι και συνεχίσαμε να βγαίνουμε μπροστά και να δημιουργούμε επιθέσεις. Αυτό ήταν ένα πολύ θετικό στοιχείο για την ομάδα μας.

Στη ρεβάνς θα πρέπει να μη… χάσουμε και κυρίως να μη χάσουμε με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο που κάναμε και στο πρώτο ματς: Να είμαστε δυνατοί, θαρραλέοι και να μην αλλάξουμε τίποτα από το στυλ του παιχνιδιού μας. Όμως πρόκειται για πάρα πολύ δυνατή ομάδα και δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα και να νομίσουμε ότι η πρόκριση έχει τελειώσει. Η Άστον Βίλα θα έρθει γεμάτη επιθυμία να πάρει πίσω αυτό που έχασε στο πρώτο ματς.

Νομίζω ότι είχαμε καλύτερο ρυθμό από τον αντίπαλο. Ήμασταν αυτοί που αντέξαμε περισσότερο. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έδινε τον ρυθμό στον αγώνα και κατάφερε να προσπεράσει τον ρυθμό του αντιπάλου. Ήμασταν η ομάδα που είχε τη μεγαλύτερη θέληση, τη μεγαλύτερη φλόγα μέσα στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν το περίμενε αυτό. Προσπάθησαν να μας κουράσουν, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να αντέξει και ότι ήρθε εδώ για να σταματήσει τον αντίπαλο“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.