Ηρακλής: Σανίδα σωτηρίας και αποχώρηση Ντεσποτόφσκι

Στο πρόσωπο ενός νέου, αγνώστων στοιχείων, επενδυτή, θα προσπαθήσει ο Ηρακλής να σώσει την χρονιά.

Ο Γεωργιανός Λεβάν Σαχράτζε αναλαμβάνει να σώσει την ομάδα με πρόεδρο τον Απόστολο Τσιπίδη που παλιότερα είχε εμπλακεί στο τμήμα μπάσκετ. Την παρουσίαση των δύο έκανε ο μέχρι πρότινος, πρόεδρος του τμήματος, Μάκης Καλαϊτζίδης ο οποίος παραμένει στο διοικητικό σχήμα.

Ο Ηρακλής θα ζητήσει αναβολή στην έναρξη της αγωνιστικής σεζόν προκειμένου να μπορέσει να λύσει τα οικονομικά θέματα. Από την ομάδα αποχωρεί ο Ντεσποτόφσκι και ο «γηραιός» βρίσκεται σε αναζήτηση πασαδόρου. Τα λεγόμενα του κ. Καλαϊτζίδη αναλυτικά:

Για τα οφειλόμενα σε παίκτες: «Από πλευράς μας έγινε ένας κανονισμός για λύση 100 δόσεων, κάτι που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020. Δεχθήκαμε όλες τις παρατηρήσεις που έβαλε ο ΠΑΣΑΠ και γι’ αυτό ήμασταν σίγουροι. Η ομάδα που έγινε είναι η καλύτερη και η φθηνότερη των τελευταίων ετών. Πληρώσαμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα γύρω στα 45.000 σε παιδιά από πέρσι και παιδιά που ήρθαν φέτος. Ξέραμε ότι δε θα αλλάξει κάτι και θα πάμε στις 100 δόσεις. Φτάνοντας στο παρά πέντε (σ.σ. για να πάρει η ομάδα άδεια) κι ενώ μεσολάβησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Ταρνατώρος, ο πρόεδρος  της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσος και τους ευχαριστώ δημόσια. Ενώ φάνηκε ότι υπήρξε συμφωνία, το ίδιο βράδυ ο ΠΑΣΑΠ την πήρε πίσω. Προσπαθήσαμε να πάμε σε μία διαπραγμάτευση συμφέρουσα για όλους».

Για τον Πελεκούδα: «Αναφέρθηκα στον κ. Πελεκούδα αλλά δεν εννοούσα στο κομμάτι της υγείας του, καταρχάς δεν ήξερα ότι ο άνθρωπος έχει τέτοιο θέμα. Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορεί να δίνει το λόγο του και την άλλη να τον παίρνει πίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.