Match Center
Παγκόσμια Περούτζια
Όταν η Ιταλία παίζει βόλεϊ, η Ευρώπη και ο κόσμος όλος απολαμβάνουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Εγγυημένο. Σε εθνικό επίπεδο, είναι απλώς παγκόσμια πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά στην ιστορία της (με Ντε Τζιόρτζι κόουτς και αστέρια τύπου Μικελέτο και Λαβία). Και μάλιστα στην έδρα της Πολωνίας
Novasports: ΠΑΟΚ – Λαμία, Αστέρας Τρίπολης – Άρης, Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, Μονακό – Λιόν και η «κούπα» του FIVB Volleyball Men’s World Championship!
Πλούσιο και αποκλειστικό συναρπαστικό αθλητικό περιεχόμενο με περισσότερους από 60 αγώνες ποδοσφαίρου και βόλεϊ περιμένει τους συνδρομητές Nova – Wind αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο του Novasports!
Volleyball time!
Χουαντορένα, Λουκαρέλι, Ζάιτσεφ, Σιμόν, Γουάλας, Καζίσκι, Ποντράσκανιν, Λίσινατς παίζουν το κανονικό, το γρήγορο και το θεαματικό βόλεϊ. Επιστροφή στην κανονικότητα. Και βολεϊκά. Και τηλεοπτικά. Στο Novasports.
video
Σερβία-Γαλλία 3-2 σετ: Ανατροπή από 0-2! (hls)
Με ηγέτη και πρώτο σκόρερ (24 πόντοι) τον διαγώνιο Ατανασίεβιτς, η Σερβία με το εντυπωσιακό 3-2 σετ πανηγύρισε στο Ρίμινι την τέταρτη νίκη της στα πέντε πρώτα ματς του VNL.
Κλήρωση λουκούμι για άνδρες και γυναίκες
Ευνοϊκή κλήρωση για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ανδρών και γυναικών  στο Silver European League. Η Εθνική Ανδρών κληρώθηκε στον Β' όμιλο με Λετονία και Λουξεμβούργο. 
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.