Διέλυσαν και την Ιταλία οι Σέρβοι (video)

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ολοκλήρωσε τον όμιλο του Βερολίνου πρώτη, με «πέντε στα πέντε», μετά και τη νέα επιβλητική νίκη απέναντι στην Ιταλία με 101-82.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ολοκλήρωσε τον όμιλο του Βερολίνου πρώτη, με «πέντε στα πέντε», μετά και τη νέα επιβλητική νίκη απέναντι στην Ιταλία με 101-82.

Αυτό, όσον αφορά την Ελλάδα, σημαίνει πώς η Εθνική δεν θ΄ αντιμετωπίσει τους Σέρβους εκτός κι αν οι δύο ομάδες φτάσουν ως τον τελικό του τουρνουά. Η Ιταλία έπεσε στον απολογισμό σε 3-2 και θα περιμένει το φινάλε του γκρουπ για να δει σε ποια θέση θα τερματίσει και ποια ομάδα θ΄ αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση.

Σε όλο το παιχνίδι η Σερβία είχε το προβάδισμα στο παιχνίδι, το οποίο «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο όπου κατάφερε να σκοράρει 53 πόντους! Για τους νικητές εξαιρετικός ήταν ο Τεόντοσιτς με 26 πόντους και 8 ασίστ, ενώ στους 14 σταμάτησε ο Ραντούλιτσα και στους 19 ο Μπιέλιτσα. 

Για την Ιταλία του Πιανιτζιάνι δεν αγωνίστηκε ο Μπελινέλι, με τον Τζεντίλε (19) και τον Μπαρνιάνι (17) να τραβούν το κουπί του σκοραρίσματος. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κούζμιτς είχε 7 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους σε χαμηλή πτήση για τα δεδομένα του κινήθηκε ο Γκαλινάρι με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 48-40, 74-59, 101-82.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.