Παπαπέτρου: «Να κάνουμε την Ελλάδα ασπροπρόσωπη» (video)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι η Ελλάδα είναι «υποχρεωμένη» να ψάχνει την επιτυχία στα μεγάλα τουρνουά και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δε νιώθουν μεγαλύτερο βάρος από τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι η Ελλάδα είναι «υποχρεωμένη» να ψάχνει την επιτυχία στα μεγάλα τουρνουά και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δε νιώθουν μεγαλύτερο βάρος από τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν.

Οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ πριν την αναχώρηση για τη Φινλανδία:

«Σίγουρα το κλίμα είναι μια χαρά. Η ομάδα έχει δέσει και έχει έρθει αρκετά κοντά, σίγουρα είχαμε σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια καλή ευθεία αυτή τη στιγμή με μια καλή προετοιμασία και νιώθουμε πανέτοιμοι». 

Για το αν θα κάνει καλό το γεγονός ότι οι προσδοκίες δεν είναι τόσο υψηλές όσο άλλες χρονιές:
«Σίγουρα, καλό είναι ναι. Ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση κατ’ αρχάς, να το πάμε βήμα-βήμα. Νομίζω ότι απ’ την αρχή είναι αυτός ο στόχος άσχετα άμα θέλεις να κοιτάξεις μακριά, πάντα θέλεις να καταφέρεις το μίνιμουμ κι από εκεί και πέρα να συνεχίσεις για το καλύτερο, οπότε νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα απ’ το πρώτο παιχνίδι και να πάρουμε την πρώτη νίκη».

Για το αν ο τρόπος σκέψης της Ελλάδας θα είναι ότι και το παιχνίδι με την Ισλανδία θα αντιμετωπιστεί ως ντέρμπι:
«Σίγουρα, σίγουρα δε θέλουμε να υποτιμήσουμε κανέναν, ούτε να υπερεκτιμήσουμε καμία ομάδα, νομίζω ότι όλα θα είναι θέμα μομέντουμ και σε τι στάδιο και σε τι φάση θα είσαι στα νοκ άουτ, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να φτάσεις στα νοκ άουτ, οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ έτοιμοι απ’ την αρχή».

Για το αν ζήτημα είναι να βελτιώνεται κάθε μέρα η ομάδα:
«Σίγουρα, νομίζω ότι δείξαμε μια βελτίωση στο ‘Ακρόπολις’. Η εμφάνισή μας του πρώτου παιχνιδιού, του δεύτερου και του τρίτου, σίγουρα δείξαμε μια βελτίωση, δείξαμε αυτή τη μαχητικότητα που έχει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και είχε και τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε έτσι, είναι μερικά ματς ομίλων που σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κάποια ήττα, αλλά νομίζω όταν έρθουν τα νοκ άουτ από εκεί και πέρα πρέπει πραγματικά να είσαι στην καλύτερή σου κατάσταση».

Για το αν αισθάνεται βαριά τη φανέλα:
«Σίγουρα όχι δεν αισθανόμαστε κάτι. Αυτό είναι καλό και για τον κόσμο. Οι προσδοκίες πρέπει να είναι υψηλές, είναι ωραίο αυτό το πράγμα, είναι να ωραίο ο κόσμος να περιμένει επιτυχίες και να πιστεύει στην ομάδα όποιος και να παίζει. Νομίζω αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και πρέπει να πάμε να κάνουμε την Ελλάδα όσο γίνεται πιο ασπροπρόσωπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.