Έκπληξη στην πρεμιέρα

Με το δεξί ξεκίνησαν οι Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα στον πρώτο αγώνα του Β' ομίλου της προκριματικής φάσης του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Λονδίνο.

Με το δεξί ξεκίνησαν οι Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα στον πρώτο αγώνα του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Λονδίνο, καθώς ανέτρεψαν τα προγνωστικά και νίκησαν με 2-1 σετ (18-21, 21-14 και 16-14) τις Κινέζες Ζανγκ Ξι/Ξούε (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη).

Στον ίδιο όμιλο θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες ξεκινούν σήμερα (23:00 ώρα Ελλάδας) τις υποχρεώσεις τους κόντρα στις Ελβετίδες Κουν/Τσούμκερ. Τη Δευτέρα, στις 18:30, θα παίξουν με τις Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα, ενώ την Τετάρτη (11:00) θα αντιμετωπίσουν τις Κινέζες Ζανγκ Ξι/Ξούε.

Την πρόκριση στους «16» παίρνουν τα δύο πρώτα ζευγάρια από κάθε όμιλο, καθώς και οι δύο καλύτεροι τρίτοι των έξι ομίλων. Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα καταταγούν τρίτες θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ, για να συμπληρωθούν οι θέσεις της 16άδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.