Match Center

Ολυμπιακό Τουρνούα - Beach Volleyball - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Παπαδογούλας!
Εκπρόσωπο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο θα έχει η ελληνική διαιτησία, καθώς ο Μπάμπης Παπαδογούλας θα παραβρεθεί στη σπουδαία γιορτή του αθλητισμού και θα διαιτητεύσει αγώνες του μπιτς βόλεϊ. 
Ελπίζουν τα κορίτσια του μπιτς βόλεϊ
Ανώτερες αποδείχτηκαν οι Κινέζες στο σημερινό αγώνα των Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη και πλέον οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, αντί για απευθείας πρόκριση θα χρειαστεί να δώσουν αγώνα μπαράζ.
Ήττα για Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη
Την ήττα με 2-0 σετ από τις Κινέζες Ξούε-Ζανγκ (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη) γνώρισαν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του 2ου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του μπιτς βόλεϊ γυναικών.
Τσιαρτσιάνη: «Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας»
Τα χαμόγελα περίσσευαν μετά το τέλος του αγώνα των δύο Ελληνίδων πρωταθλητριών του μπιτς βόλεϊ Μαρίας Τσιρτσάνη και Βίκυς Αρβανίτη, αφού κατάφεραν να νικήσουν με 2-1 σετ (18-21, 21-13, 15-12), τις Ρωσίδες αντίπαλές τους Αναστασία Βάσινα και Άννα Βοζάκοβα
Νίκησαν και ελπίζουν Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη
Τη νίκη που χρειάζονταν, για να παραμείνουν «ζωντανές» στη διεκδίκηση της πρόκρισης, πέτυχαν απόψε οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, απέναντι στις Ρωσίδες Αναστασία Βάσινα και Άννα Βοζάκοβα.
Τρακ, υποδοχή και ήττα για Τσιαρτσιάνη – Αρβανίτη
Με πολύ τρακ, κακή υποδοχή και πολλά αβίαστα λάθη Τσιαρτσιάνη και Αρβανίτη έχασαν φυσιολογικά το πρώτο τους παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου από τις Ελβετίδες Κουν και Ζούμκερ στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.