Ο Τεόντοσιτς, ο Ριζόπουλος και η Τζούριτς…

Την ώρα που οι «ερυθρόλευκες» παίκτριες πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου για την ομάδα τους η αρχηγός Έλενα Κόλεβα έδειχνε την αφιέρωσή της στον πίνακα.

Την ώρα που οι «ερυθρόλευκες» παίκτριες πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου για την ομάδα τους η αρχηγός Έλενα Κόλεβα έδειχνε την αφιέρωσή της στον πίνακα. «Θα παίξουμε και για σένα…» είχε υποσχεθεί μέσω γραπτού μηνύματος στον πίνακα των αποδυτηρίων η αρχηγός του Ολυμπιακού και τήρησε την υπόσχεση της.

«Ιβάνα για σένα» ήταν η αφιέρωση της MVP Ευαγγελίας Χαντάβα που έζησε μαγικές στιγμές στα αποδυτήρια. Υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα ενώ άκουσε καμιά τριανταριά παιδάκια να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά της.

Όσο για την Βάσω Νικούλη. Εκείνη αφού αποκάλυψε στην κάμερα ότι το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ήταν του αγαπημένου της Δημήτρη Ριζόπουλου έβγαλε το …άχτι της στις δηλώσεις. «Βαρεθήκαμε να μας λένε άτιτλες. Ε΄ ναι λοιπόν πήραμε τίτλο. Και εμείς και ο Ολυμπιακός…».

Λίγα μέτρα πιο δίπλα η Μάγια Ογκνένιοβιτς αφιέρωνε την κούπα στον Μίλος Τεόντοσιτς. «Με πήρε πριν τον αγώνα τηλέφωνο και μου είπε να παίξω χωρίς άγχος. Αυτό το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον Μίλος…» σχολίασε και ενώθηκε με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της που είχαν ήδη ξεκινήσει να τραγουδούν τον ύμνο του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.