Επιστρέφει το μοντέλο των προημιτελικών

Η επιστροφή στο περσινό μοντέλο των πλέϊ οφ με προημιτελικές και όχι μόνο ημιτελικές αναμετρήσεις θα είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης που θα έχουν την Παρασκευήστα γραφεία της ΕΣΑΠ.

Η επιστροφή στο περσινό μοντέλο των πλέϊ οφ με προημιτελικές και όχι μόνο ημιτελικές αναμετρήσεις θα είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης που θα έχουν το μεσημέρι της Παρασκευής (14.00) στα γραφεία της ΕΣΑΠ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και οι προπονητές των ομάδων της Αθήνας, της ΕΑ Πατρών, της Λαμίας καθώς και των δύο νεοφώτιστων στη Volleyleague, Φοίνικα Σύρου και Παμβοχαϊκού.

Η φετινή χρονιά έδειξε ότι η μη τέλεση προημιτελικών  αγώνων αφαίρεσε τα κίνητρα που είχαν οι τέσσερις ομάδες που βρέθηκαν στις θέσεις 5-8 (Πάτρα, Άρης, Λαμία, Κηφισιά) με αποτέλεσμα τις τελευταίες αγωνιστικές να αδιαφορούν για τα αποτελέσματα.

Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και στην Θεσσαλονίκη το διάστημα 27-29 Απριλίου, παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού Αλέκου Λεώνη και των προπονητών των ομάδων της Βορείου Ελλάδος.

Παράλληλα, ξεκινούν και οι επαφές της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ και τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς για το καλεντάρι της περιόδου 2011-2012 με την πρώτη συνάντηση να έχει οριστεί για την Μεγάλη Τρίτη στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης