Ξέσπασαν στα αποδυτήρια…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούσαν από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Παντελή Ταρνατώρο να μην τους ...πληρώσει για τα δύο πρώτα χαμένα σετ των τριών συνεχόμενων αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού οι παίκτες του Καλμαζίδη ζητούσαν από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Παντελή Ταρνατώρο να μην τους …πληρώσει για τα δύο πρώτα χαμένα σετ των τριών συνεχόμενων αγώνων με τον Παναθηναϊκό, στην αντίπερα όχθη υπήρξε πίκρα για την απώλεια της πρόκρισης στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2005.

Ο μόνος που είχε το σθένος να πει δύο λόγια στα αποδυτήρια ήταν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Στράτος Σωπήλης. Σε έντονα φορτισμένο κλίμα ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέλαβαν με κάποιους από αυτούς να λυγίζουν από την στεναχώρια. Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μοιάζει ακόμη πιο δύσκολη και από εκείνη της αποχώρησης από την προεδρία του ΤΑΑ του Βλάση Σταθοκωστόπουλο.

Γιατί τότε υπήρξε η διάδοχη κατάσταση του παντοδύναμου οικονομικά Παύλου Γιαννακόπουλου. Τώρα το μέλλον για τα οικονομικά του τμήματος μοιάζει αβέβαιο παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση του Ερασιτέχνη (βλέπε Ρισβάς) αλλά και του ΤΑΑ (βλέπε Σωπήλης). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.