“Τα σημάδια του Θεού δείχνουν… Ηρακλή”

Ο Μπρουκ Μπίλινγκς λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας μίλησε στο novasports.gr.

Έτοιμος να επαναλάβει την προ διετίας επιτυχία του με την φανέλα της Τσεστόχοβα στην Πολωνία (κατέκτησε κύπελλο κόντρα στην Γιαστρέμπσκι) αλλά και να συνεχίσει το έργο κατάκτησης κυπέλλων που άρχισαν στον Ηρακλή οι συμπατριώτες του Χοφ, Στάνλεϊ και Μπολ είναι ο Μπρουκ Μπίλινγκς.

Ο διαγώνιος του «γηραιού» λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας μίλησε στο «novasports.gr» για τον σαββατιάτικο τελικό. «Από εμάς εξαρτάται η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε υποδοχή τότε όλα θα είναι πιο εύκολα. Έχουμε πολύ καλούς κεντρικούς και πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τον τελικό» είπε αρχικά ο Αμερικανός «μπόμπερ» ο οποίος, όπως λέει ο ίδιος, δεν πρόκειται να κρίνει τη ροή της αναμέτρησης.

«Σίγουρα οι διαγώνιοι παίρνουν τις περισσότερες επιθέσεις αλλά δεν πιστεύω ότι θα κριθεί εκεί το ματς. Ο τελικός είναι κόντρα 7 εναντίον 7 και όχι δικιά μου με τον Τζούριτς» σχολίασε σε ερώτηση σχετική με την μάχη των διαγωνίων. Όσο για το Αμερικανικό παρελθόν του Ηρακλή; «Γνωρίζω ότι ο Τομ (Χοφ), ο Κλέϊ (Στάνλεϊ) και ο Λόι (Μπολ) έχουν γράψει τη δική του ιστορία στον Ηρακλή, Τα σημάδια λοιπόν του Θεού δείχνουν .Ηρακλή». Ο Μπίλινγκς γνωρίζει ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Μίκρα εκείνος ουσιαστικά .απουσίαζε λόγω κάποιων οικονομικών θεμάτων που είχε με την διοίκηση. «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τότε τα προβλήματα. Τώρα όμως είμαστε μια χαρά και είμαι πανέτοιμος για το αυριανό ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.