Ο Μαρινάκης έφερε στο λιμάνι τον Γιορντάνοφ!!!

Χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» ο Βούλγαρος Μπόγιαν Γιορντάνοφ ο οποίος εδώ και λίγη ώρα είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού.

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα ερασιτεχνικά τμήματα και δη για αυτό του βόλεϊ. Χάρη στον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» ο Βούλγαρος Μπόγιαν Γιορντάνοφ ο οποίος εδώ και λίγη ώρα είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Βλέπετε για να πειστεί ο Βούλγαρος να υπογράψει για δεύτερη φορά στην Πειραϊκή ομάδα χρειαζόταν εγγυήσεις, κυρίως οικονομικές. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άναψε πριν από λίγες μέρες το πράσινο φως, έδωσε όσα χρήματα χρειάζονταν προκειμένου να υπογράψει ο παίκτης και ο γάμος δεν θα μπορούσε να μην γίνει.

Η βοήθεια του προέδρου του Ολυμπιακού στην μεταγραφή του Γιορντάνοφ έρχεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και αποδεικνύει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ δεν ξεχνά το τμήμα το οποίο οδήγησε σε επιτυχίες στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Ο Μαρινάκης είναι ένας από τους λίγους που επενδύει στον Ερασιτέχνη και βοηθάει με όλους του τις δυνάμεις τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που μέσω οικονομικής κρίσης κάνουν ότι μπορούν για να γιγαντώσουν όλα τα τμήματα.

Επιβεβαίωση του www.novasports.gr

Ο γάμος Ολυμπιακού και Γιορντάνοφ, επιβεβαίωσε το φλερτ για το οποίο πρώτο σας είχε ενημερώσει στις 27 Μαΐου το www.novasports.gr. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν βέρες με τον Βούλγαρο διαγώνιο για δεύτερη φορά ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή που θα παίξει σπουδαίο ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη. Ο Βούλγαρος «μπόμπερ»  είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2007-2008 στους Πειραιώτες ενώ πέρασε και από την ΕΑ Πατρών αλλά και από τον Παναθηναϊκό. Πέρσι είχε απόλυτα επιτυχημένη χρονιά με την Γένοβα στην Α2 Ιταλίας με την οποία αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.