Ραντεβού στο Novasports3 με δύο ντέρμπι στο φιλέ

Ένα ντέρμπι τετράδας και ένα πάλαι ποτέ ντέρμπι «αιωνίων» σας προσφέρει το Σάββατο το απόγευμα η τηλεόραση της Nova. Φοίνικας-Ηρακλής (18.30) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (16.00) αποτελούν το τηλεοπτικό μενού του Σαββάτου σε μια αγωνιστική όπου όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται «φωτιά».

Ένα ντέρμπι τετράδας και ένα πάλαι ποτέ ντέρμπι «αιωνίων» σας προσφέρει το Σάββατο το απόγευμα η τηλεόραση της Nova. Φοίνικας-Ηρακλής (18.30) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (16.00) αποτελούν το τηλεοπτικό μενού του Σαββάτου σε μια αγωνιστική όπου όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται «φωτιά».
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Το πρόγραμμα ανοίγει στο Μελίνα Μερκούρη με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ουραγό Παναθηναϊκό που παίζει μια από τις τρεις τελευταίες του ζαριές παραμονής στα μεγάλα σαλόνια. «Αν παίξουμε εμείς αυτό που μπορούμε, νομίζω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα, αλλά σ’ αυτά τα παιχνίδια πάντα υπάρχει κάτι το διαφορετικό..», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ελέγξουμε το άγχος και το πάθος μας κατά τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παίξει χωρίς να έχει άγχος και θα πρέπει να προσέξουμε για να μην έχουμε προβλήματα». Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει σίγουρα ο Μάρεκ Νοβότνι, ενώ οι Χιμένες, Κουζούνης θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Στον Παναθηναϊκό ερωτηματικό αποτελεί ο Μιχάλης Χριστοφορίδης (στομαχικές διαταραχές) με τον πασαδόρο των πράσινων Στέλιο Πιπέργια να δηλώνει: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε διαφορετικούς στόχους κι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θα πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος».
Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής
Το πραγματικό πάντως ντέρμπι της αγωνιστικής φιλοξενείται στη Σύρο με τον γηπεδούχο και τέταρτο της βαθμολογίας Φοίνικα να υποδέχεται τον αήττητο Ηρακλή που έχει αρκετά προβλήματα. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας. Δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μια καλή εμφάνιση απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου Ηρακλή και Ολυμπιακό, θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό και να το συνδυάσουμε μ’ ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Σωτήρης Τσέργας για τον Φοίνικα στην σύνθεση του οποίου δεν αποκλείεται να είναι και ο Ντάγκουμπιτς για ψυχολογικούς λόγους. «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα και μία καυτή έδρα. Ωστόσο, για μας αποτελεί και ένα δυνατό… test event ενόψει του Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στη Σύρο, μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει πολύ και θέλουμε τον τίτλο», τόνισε από την πλευρά του ο Σωτήρης Δρίκος. Όσον αφορά τα προβλήματα που ανέφερε ο τεχνικός του Ηρακλή, εκτός αποστολής έμεινε λόγω ίωσης ο Γιώργος Τζιουμάκας, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Πελεκούδα (πρόβλημα στους προσαγωγούς), Ντεσπέιν (ενοχλήσεις στη μέση).
Κηφισιά – ΕΑ Πατρών
Τα τρία τρίποντα που πήρε η Κηφισιά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έφεραν την ομάδα των Βορείων προαστίων στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΕΑΠ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση βαθμών στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή. «Μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλιστεί ούτε εμείς, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κι η Πάτρα, όπως κι ο Παναθηναϊκός στο προηγούμενο παιχνίδι θα τα παίξει όλα γα όλα για όλα, ωστόσο εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο καλό σερί που έχουμε στο δεύτερο γύρο», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
«Έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή η ομάδα η οποία στο γήπεδο της είναι ακόμα πιο δυνατή. Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάρομε θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στον στόχο της παραμονής μας στην κατηγορία», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστόπουλος.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης
Από τις 14 Ιανουαρίου (πρεμιέρα του β’ γύρου) όταν κέρδισε με 3-1 την Κηφισιά, αγνοεί τη νίκη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που υποδέχεται τον Άρη με τους κίτρινους να προέρχονται από το ρεπό τους, αλλά νωρίτερα να έχουν κάνει το καλύτερο τους σερί (τρεις συνεχόμενες νίκες) που διεκόπη από την εκτός έδρας ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι όφ πρέπει να κερδίσουμε», ξεκαθάρισε ο Πέπε Γκονζάλες ο οποίος παραδέχθηκε: «Στον β’ γύρο δεν έχουμε παίξει τόσο καλά, αλλά είχαμε κι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύω όμως ότι σιγά, σιγά ανακάμπτουμε και από δω και πέρα θα δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο». Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ο Γκονζάλες θα βρει ως αντίπαλο τον Ιβάν Μποΐκοβιτς, τον οποίο είχε ως αντίπαλο πέρσι στο Κυπριακό πρωτάθλημα. «Κι εκεί ντέρμπι δίναμε και τώρα ντέρμπι είναι το παιχνίδι», τόνισε ο Σέρβος πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Εμείς με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου είχαμε σημαντικές απουσίες, έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση και πιστεύω ότι θα κάνουμε και πάλι ένα καλό παιχνίδι». Στους γηπεδούχους εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή ο Γιώργος Παπάζογλου, ενώ στον Άρη επιστρέφει ο Γιάννης Κυριακίδης όχι όμως και ο Μάριο Ζέλιτς. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Σάββατο 25/2
16.00, Ρέντη (Novasports3): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης
18.30, Σύρου (Novasports): Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής, Βαρθαλίτης, Βουδούρης
19.00, Αλεξανδρούπολης: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης, Θεμελής, Τζεπκινλής, Κομισάριος: Μιχελινάκης
19.00, Ζηρίνειο: Κηφισιά – ΕΑ Πατρών, Πανούτσος, Μουλά Λ.
Κυριακή 26/2
19.00, ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός, Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης,
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.