Ηρακλής: Απειλεί να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα της Volley League!

Οι "κυανόλευκοι" επισημαίνουν ότι αν δεν αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών λόγω του υπόλοιπου της οφειλής στον Χριστοφιδέλη, δεν θα συμμετάσχει η ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Απειλή αποχώρησης του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Volley League εξέφρασε σήμερα (30/9) ο πρόεδρος του Α.Σ. Ηρακλής 2015, Μάκης Καλαϊτζίδης, αν δεν αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου για υπόλοιπο παλιάς οφειλής προς τον Κώστα Χριστοφιδέλη.
Εξιστορώντας αυτό που έχει συμβεί με τον βετεράνο αθλητή, είπε ο διοικητικός ηγέτης των “γαλάζιων” σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα τροπαίων της ομάδας: “Το θέμα είναι ότι ο Χριστοφιδέλης πήρε υπέρ του μια απόφαση για χρέος της προηγούμενης διοίκησης του Ηρακλή προς αυτόν. Με βάση αυτή την απόφαση δεν επιτρέπεται να κάνει μεταγραφές η σημερινή ομάδα. Ο παίκτης ήθελε 31.000 ευρώ το 2015 και συμφωνήσαμε τότε στις 25.000 ευρώ. Πήρε 10.000 ευρώ προκαταβολή και τα άλλα 15.000 ευρώ συμφώνησε να τα πάρει σε έξι δόσεις. Έφτασε να έχει εξοφληθεί το 80% των χρημάτων. Πήρε λιγότερα τώρα όχι με υπαιτιότητα του Ηρακλή, αλλά επειδή το πρωτάθλημα δεν είχε τη χορηγία του ΟΠΑΠ, παρά μόνο τα χρήματα της ΕΡΤ. Εμείς του προτείναμε να πάει έναν χρόνο μετά”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει με παίκτες και με Ελληνες και με ξένους, έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη για εγκατάσταση με την απόφαση όμως αυτή, η ομάδα, επί της ουσίας είναι στο “αέρα” από τη στιγμή που οι μεταγραφές θα επικυρωθούν στις 16 Οκτωβρίου. 



Ο Μάκης Καλαϊτζίδης συνέχισε
: “Αυτό που έκανε, επιεικώς το θεωρώ αλητεία. Προσπαθήσαμε να συμβιβαστούμε μαζί του”. 
Πρόσθεσε ακόμη: “Όταν το 2015 πήραμε διοικητικά την ομάδα, αναλάβαμε και χρέη προηγούμενα. Υπήρχαν οφειλόμενα σε 27 αθλητές και 4 προπονητές. Για τους προπονητές ήταν πιο μικρό το νούμερο της οφειλής και πληρώθηκαν εφάπαξ.
Στους 27 παίκτες έγινε εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Από τις 600.000 ευρώ χρέος έμειναν 90.000 ευρώ και οκτώ αθλητές που πληρώνονται ακόμη. Ένας από τους οκτώ είναι ο Χριστοφιδέλης, ο οποίος έκανε προσφυγή”. 
Ο Καλαϊτζίδης ανέφερε ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε στην ομάδα: “Μας ήρθε και το άλλο θέμα με τον παίκτη, Κώστα Γκιρτζίκη, που έπαιζε το 2004. Και εμφανίστηκε τώρα -με μια απόφαση δευτεροβάθμιας- να ζητάει 110.500 ευρώ.
Είναι 51-52 χρόνων, σαν εμένα. Αν θέλει σύνταξη και εφάπαξ, θα του τα δώσουμε όπως θέλουμε εμείς. Πρώτα θα πληρωθούνε οι άλλοι και μετά αυτός. Αυτός ο Ηρακλής δεν εκβιάζεται!”. 
Για να καταλήξει: “Σήμερα ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 χρωστάει μόνο 14.750 από τις χρήσεις των τεσσάρων ετών.
Θα δώσω διορία μέχρι αύριο στις 11:00 στους δικηγόρους των δύο πρώην παικτών να μιλήσουνε με τον δικηγόρο μας για να τα βρούνε. Αλλιώς ο Ηρακλής δεν θα κατεβεί στο πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχουν οκτώ ομάδες μόνο. Αν αποχωρήσει κι ο Ηρακλής, θα μείνουνε επτά.
Ας αποφασίσουνε να αφήσουνε στο δρόμο τις οικογένειες των παικτών και των προπονητών. Παίρνουνε λεφτά που τα είχανε χαμένα, γιατί δεν θα τα έπαιρναν, αν δεν ήταν η σημερινή διοίκηση του Ηρακλή”. Πετοσφαίριση 2015″.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.