Beach Pro Tour Ios Futures 2023: Μια μοναδική εμπειρία το Sunset Party στο «Pathos»

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις εξαντλητικές προπονήσεις και την ένταση των αγώνων του Beach Pro Tour Ios Futures 2023 είχαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου αθλητές και αθλήτριες στο Sunset party που έγινε στο «Pathos Club & Restaurant», σε μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις του φετινού τουρνουά του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βολεϊ της Ίου.

Οι πρωταγωνιστές των αγώνων, οι συνοδοί, οι διαιτητές αλλά και οι άνθρωποι της διοργάνωσης μετέβησαν στην Κουμπάρα, όπου βρίσκεται αυτός ο εντυπωσιακός χώρος με τη ξεχωριστή αρχιτεκτονική και τη θαυμάσια θέα.

Σε ένα λοιπόν από τα καλύτερα μέρη του νησιού για να δεις το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Ίου οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της «οικοδέσποινας» διοργανώτριας και χορηγού, προέδρου της εταιρίας «Luxurios» και αντιπροέδρου του Α.Σ. Ίου, Βάσως Πετρίδου, απόλαυσαν αυτό το μοναδικό θέαμα, έβγαλαν χιλιάδες φωτογραφίες και διασκέδασαν πίνοντας τα δροσιστικά κοκτέιλ ποτό τους, μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία σε ένα ονειρεμένο «σκηνικό» με απίθανα χρώματα.

Σήμερα εξάλλου, Σάββατο 24 Ιουνίου, μετά τους τελικούς και την τελετή απονομών στην παραλία του Μυλοπότα, στο Free Beach Bar θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 το closing party της διοργάνωσης με την συναυλία και τα τραγούδια των αγαπημένων μας «Onirama», με ελεύθερη είσοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.