Στο Αίγιο το 1ο Πανελλήνιο Grass Volleyball

Στην ιστορία γράφτηκε πλέον το 1ο Πανελλήνιο Grass Volleyball που έγινε στο Αίγιο.

Τηρώντας 100% την προεκλογική του υπόσχεση ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, σε συνεργασία με τον Κώστα Ταμπουρατζή, μετέφεραν την μαγεία του Volley στο γρασίδι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το event, που συνδιοργάνωσαν το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αιγιαλείας και οι αθλητικοί φορείς iΒeach και Triantafyllidis Beach Arena, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 στην Άκολη του Αιγίου.

Το τουρνουά είχε τεράστια επιτυχία, ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το κέφι και η χαρά συμμετεχόντων και κοινού ήταν απερίγραπτα. Τα φιλέ για το Grass Volleyball στήθηκαν στην έκταση από γρασίδι δίπλα στο γήπεδο του Beach Volleyball μια ανάσα από τα γαλαζοπράσινα νερά της Άκολης. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 9.30 το βράδυ. Συμμετείχαν 30 ομάδες από ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Αττική.

Στον τελικό των ανδρών Grass Volleyball επικράτησαν οι Αμερικάνοι Σαμ ΜακΚόλουμ και Φίλιπ Μάλεβιτς των Κώστας Φούκη και Κώστα Μάρκου με 2-1 σετ (19-17, 10-15, 11-8) σε έναν έντονο και με μεγάλες ανατροπές αγώνα. Στον τελικό των γυναικών Grass Volleyball επικράτησαν οι Ευανθία Λάβδα και Ευανθία Μπαλδώκα των Ναταλίας Μαγκριώτη και Παρασκευής Αγά με 2-0 σετ (15-10, 15-11). Στον τελικό του μικτού Beach Volleyball επικράτησαν οι Νίκος Ντόντης και Χαρά Σπυροπούλου των Κωνσταντίνου Κογκαλίδη και Ευανθίας Λάβδα με 2-1 σετ (13-15, 15-12, 11-8). Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος έκανε την απονομή των επάθλων στους φιναλίστ του Grass Volleyball ενώ σ’ εκείνους του Beach Volleyball, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.