Συνέχισε την παράδοση (video)

Η παράδοση μίλησε στο PAOK Sports Arena κι ο Δικέφαλος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η παράδοση μίλησε στο PAOK Sports Arena κι ο Δικέφαλος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι παίκτες του Μέλκα πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους, αλλά και το πρώτο τρίποντο της σεζόν, την ίδια ώρα που οι Καλαμαριώτες συμπλήρωσαν καρέ ηττών, χωρίς μάλιστα να έχουν πάρει και κάποιο σετ.
Στο α’ σετ ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 5-7, αλλά το μπλοκ των γηπεδούχων ανέτρεψε γρήγορα τη διαφορά με το σκορ να γίνεται 12-7… Ο ΠΑΟΚ κράτησε χωρίς δυσκολίες τη συγκεκριμένη διαφορά (17-12, 23-17) και πήρε το σετ, ενώ στο β’ το σενάριο ήταν ίδιο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι το 8-8 που έγινε 12-9 και στη συνέχεια 18-13 με τον ΠΑΟΚ να κάνει εύκολα το 2-0.

Στο τρίτο σετ όμως ο Απόλλωνας προσπάθησε να κερδίσει κάτι παραπάνω και παρόλο που βρέθηκε πίσω με 14-11, ροκάνισε τη διαφορά και ισοφάρισε 17-17… Από εκείνοι το σημείο το σκορ πήγαινε πόντο, πόντο μέχρι το 21-21 που μετατράπηκε σε 24-21 (από τα καλά σερβίς του Αρμενάκη) με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 25-22.

«Κρατάμε τους 3 βαθμούς γιατί ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίοι… Περίμενα όμως λίγο παραπάνω ποιότητα από τους παίκτες μου και διάρκεια στην απόδοση μας αφού είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο και έχουμε μπορστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό», είπε ο Γιάννης Μέλκας με τον Χρηστο Πάτρα να συμπληρώνει απογοητευμένος: «Έγινε πολύ κακό παιχνίδι και κέρδισε ο λιγότερο κακός… Εχουμε να λύσουμε πολλά θέματα και πρέπει να συζητήσουμε με τα παιδιά»

Τα σετ: 25-17, 25-20, 25-22


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.