Χωρίς Λινς κόντρα στον Ολυμπιακό

Ένα μεγάλο ερωτηματικό καλύπτει την αυριανή (19.00 Novasports 3) αναμέτρηση αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Volleyleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό καλύπτει την αυριανή (19.00, Novasports 3, Γεροθόδωρος – Ονόπας) αναμέτρηση αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Volleyleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η απουσία του Ράφαελ Λινς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του Γιάννη Μέλκα που ξέρει ότι χωρίς τον Βραζιλιάνο ο «δικέφαλος» δείχνει ως τώρα πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που και ο ίδιος περιμένει.

«Ο Ράφα προέρχεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου έκανε την επέμβαση του στον ώμο, καθυστέρησε να έρθει κι όταν ήρθε χτυπήθηκε από ίωσης, οπότε είναι ανέτοιμος από κάθε πλευρά και δεν ήθελα να ρισκάρω πιθανό τραυματισμό του» έλεγε ο κόουτς του ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε: «Αντιμετωπίζουμε έναν Ολυμπιακό που δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση, αλλά το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για μας. Ο αντίπαλος μας έχει δύο σπουδαία επιθετικά ατού όπως είναι οι Χιμένες, Νοβότνι, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι στα δύο προηγούμενα ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Στον γηπεδούχο Ολυμπιακό τώρα ο Καλμαζίδης ούτε καν θέλει να σκέφτεται επανάληψη του περσινού έργου που βρήκε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην Αθήνα.

«Θα ακουστεί κοινότυπο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα τα παιχνίδια φέτος είναι πολύ δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη για το σκορ πριν από το ματς», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος θέλει από τους παίκτες του: «Να ξεκινήσουν τον αγώνα όπως και στην Αλεξανδρούπολη, με την ίδια σοβαρότητα, αλλά και με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια για να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.