Προύσαλης: «Δημιουργήθηκε χάος, δεν υπάρχει χάος»

Διαχώρησε τη θέση του από τους υπόλοιπους διεθνείς παίκτες ο Κώστας Προύσαλης όσον αφορά στις κινήσεις τους εναντίον της ομοσπονδίας.

Διαχώρησε τη θέση του από τους υπόλοιπους διεθνείς παίκτες ο Κώστας Προύσαλης όσον αφορά στις κινήσεις τους εναντίον της ομοσπονδίας. Ο πασέρ του Ηρακλή μίλησε στο www.novasports.grγια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό βόλεϊ, για την απολογία στην ομοσπονδία αλλά και για την απόφαση να μην μεταβούν οι διεθνείς στην Σερβία για φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του βασικού πασέρ έχουν ως εξής:

Για την απολογία των διεθνών: Εγώ δεν δέχομαι να με εκπροσωπήσει κανένας πουθενά. Μου ζητήθηκε η απολογία μου και θα την έχουν από μένα, από κανέναν άλλον. Έχω γνώμη και θα την καταθέσω εγώ στην ομοσπονδία. Πριν την απολογία δεν πρόκειται να πω σε κανέναν την θέση μου.

Για την σημερινή ανακοίνωση των διεθνών: Αν οι διεθνείς θεωρούν, όπως γράφουν, «αντίπαλο μας» την ομοσπονδία τότε εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Δεν με αντιπροσωπεύει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι σκοπιμότητες βρίσκονται πίσω από τις ανακοινώσεις. Εγώ θεωρώ ότι όποιες αποφάσεις παίρνουμε πρέπει πρώτα να τις μεταφέρουμε στην ομοσπονδία. Δεν μπορεί να τις στέλνουμε πρώτα στους δημοσιογράφους και μετά στην ομοσπονδία.

Για τα προβλήματα της Εθνικής: Δεν υπάρχει χάος, αλλά έχει δημιουργηθεί το χάος. Η διοίκηση της ομοσπονδίας έχει εκλεγεί από τα σωματεία για να είναι μαζί μας. Πρέπει λοιπόν και εμείς να στηρίξουμε την προσπάθεια της. Δεν ξέρω ποια σκοπιμότητα έχουν όλα αυτά που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο μήνα στην Εθνική ομάδα. Θα μπορούσαν να είχαν λυθεί τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει με ένα υγιή διάλογο.

Για τα transfer των Ελλήνων αθλητών: Περιμένω από την ΕΟΠΕ να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του προς τους αθλητές. Αυτό και μόνο, τίποτα άλλο.

Για την ομόφωνη απόφαση των διεθνών να μην μεταβούν στην Σερβία για φιλικά: Πλειοψηφία υπήρξε όχι ομοφωνία. Εγώ διαφώνησα αλλά από τη στιγμή που η πλειοψηφία αποφάσισε κάτι διαφορετικό δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω στην απόφαση. Η γραμμή ήταν κοινή αν και επαναλαμβάνω εγώ είχα και έχω προσωπικά αντίθετη άποψη.

Για το μέλλον της Εθνικής: Αγωνιστικό μέλλον έχει αυτή η Εθνική ομάδα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός εντός και εκτός γηπέδου και αν πορευτούμε ενωμένοι τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Σίγουρα δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προκριθούμε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου αλλά η πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι εφικτή. Επίσης πρέπει όλοι οι παίκτες που απαρτίζουμε την Εθνική να συζητήσουμε αν θέλουμε να φέρουμε το final four του Ευρωπαϊκού Λιγκ στην Ελλάδα. Μόνο μέσα από αυτούς τους αγώνες μπορούμε να παίξουμε με μεγάλες ομάδες.

Για την υπόθεση μισθού από την ΕΟΠΕ: Σε καμία περίπτωση δεν είμαι σύμφωνος με την καταβολή μισθού από την ομοσπονδία στους διεθνείς παίκτες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να καλύπτονται τα οδοιπορικά μας. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Από τη στιγμή που η ΓΓΑ δεν δίνει χρήματα και από τι στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος χορηγός να προσφέρει χρήματα δεν γίνεται η ομοσπονδία να βρει 2 ή 3 χιλιάρικα που ζήτησαν κάποιοι αθλητές ως μισθό. Τα οδοιπορικά και πάλι δεν θα τα ζητούσαμε αν και εφόσον υπήρχε καλύτερη αντιμετώπιση από τις ομάδες μας. Δυστυχώς όμως υπήρχαν περιπτώσεις αθλητών που αντιμετώπισαν πρόβλημα αυτό το καλοκαίρι. Τα παιδιά τακτοποιήθηκαν άμεσα από την ομοσπονδία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.