Με τον πρόεδρο Κ. Κοτσάτο η ΑΕΚ στη Σύρο

O πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος είναι επικεφαλής της αποστολής της ΑΕΚ στο ταξίδι για την Σύρο, όπου αύριο (18.00) θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

O πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος είναι επικεφαλής της αποστολής της ΑΕΚ στο ταξίδι για την Σύρο, όπου αύριο (18.00) θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Η αποστολή αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά στις 7 το βράδυ.

Νωρίτερα οι παίκτες είχαν ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για τον αυριανό. Στη συνέχεια μάλιστα παρακολούθησαν βίντεο από αγώνες του αντιπάλου τους. Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας μιλώντας για τον αγώνα δήλωσε:

«Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Και οι δυο έχουν κάνει καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θέλουν να τη συνεχίσουν. Νομίζω ότι περισσότερο άγχος θα έχει ο Φοίνικας , που παίζει στην έδρα του.
Η ΑΕΚ, όπως συμβαίνει παντού, θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια για να πάρει τη νίκη. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, πιστεύω ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Εμείς, αυτό το διάστημα παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Είναι ένα μειονέκτημα γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε την προετοιμασία που κάνουν οι άλλες ομάδες. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε μέσα από την κατάλληλη προπόνηση, έτσι ώστε να αντέξουμε στο δύσκολο πρόγραμμα και να παρουσιαζόμαστε φρέσκοι στους αγώνες.

Ο Φοίνικας είναι δυνατή ομάδα, παίζει καλό βόλεϊ, έχει 3 καλούς ξένους κι έχει χτιστεί για να πάει ψηλά. Οι δυο ομάδες θεωρώ ότι μοιάζουν αγωνιστικά. Όπως κι εμείς, ο αντίπαλός μας παίζει κι αυτός δυνατό βόλεϊ, με επιθετικά σέρβις και καλά μπλοκ. Το ματς θα κριθεί σε λεπτομέρειες και από τη διάθεση των αθλητών.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κλαρούδας αγωνίστηκε πασαδόρος στον Φοίνικα για δύο σεζόν (1999-01) όταν  η ομάδα ανέβηκε από το τοπικό στη Γ΄ και τη Β΄ Εθνική. «Ήταν δύο ωραίες χρονιές που θα μου μείνουν αξέχαστες. Από τότε έχω παίξει πάλι αντίπαλος του Φοίνικα ως προπονητής του Πανελληνίου» θυμήθηκε ο 47χρονος τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.