Στη Σλοβενία το Ευρωμπάσκετ του 2013

Η Σλοβενία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα είναι η διοργανώτρια χώρα του Ευρωμπάσκετ του 2013, μετά την απόσυρση της Ιταλίας από τη διεκδίκηση.

Αυτή ήταν η απόφαση που έλαβε η FIBA σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο. Εκεί όπου η επιτροπή διεκδίκησης της Σλοβενίας βρέθηκε και υποστήριξε το φάκελο της, με πρωτοστάτη τον υπουργό Παιδείας και Αθλητισμού, Δόκτωρ Ιγκόρ Λούκσιτς.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που το κατέστησαν δυνατό. Αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα και μια τεράστια ιστορία για τη χώρα της Σλοβενίας. Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που θα διοργανώσει στο άμεσο μέλλον. Το γεγονός αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομία, την προώθηση της χώρας, τον τουρισμό και αθλητισμό για πάρα πολλά χρόνια”, τόνισε.

Το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της FIBA Europe, Όλαφουρ Ράφσον, ο οποίος αφού εξήγησε πως έχει επισκεφθεί δύο φορές τη χώρα, είπε: “Μου αρέσουν οι άνθρωποι, μου αρέσει το μπάσκετ και είμαι οπαδός των οπαδών τους. Συγχαρητήρια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.