Πάρκερ: “Η καλύτερη στιγμή…”

Ως την καλύτερη στιγμή του, με τη φανέλα της Γαλλίας, ήταν για τον Τόνι Πάρκερ η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Ως την καλύτερη στιγμή του, με τη φανέλα της Γαλλίας, ήταν για τον Τόνι Πάρκερ η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Με την παρουσία της στον τελικό η Γαλλία (όπως και η νικήτρια Ισπανία) κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 δίνοντας στον πλέι μέικερ των Σαν Αντόνιο Σπερς διπλή χαρά: «Το ασημένιο μετάλλιο είναι η καλύτερη στιγμή μου με τη Γαλλία. Το χάλκινο του 2005 επίσης ήταν όμορφη στιγμή. Η Γαλλία ήταν 50 χρόνια εκτός τελικού, αλλά τώρα προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δέκα χρόνια το προσπαθούσα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του έτερου ΝΒΑερ Νικολά Μπατούμ των Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς που τόνισε για την ήττα από την Ισπανία στον τελικό του Ευρωμπάσκετ: «Ήταν μια βαριά ήττα για εμάς, όμως δεν μπορώ να νιώσω… πιο υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Λονδίνο ερχόμαστε!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.