Εγκώμιο Κέσελ από «Ντούντα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μάρκο Κέσελ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την πολύ καλή απόδοση του παίκτη του στην αναμέτρηση της Σερβίας με το Ισραήλ και τη δύσκολη επικράτηση της πρώτης με 89-80.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μάρκο Κέσελ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την πολύ καλή απόδοση του παίκτη του στην αναμέτρηση της Σερβίας με το Ισραήλ και τη δύσκολη επικράτηση της πρώτης με 89-80.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πλάβι» έπλεξε το εγκώμιο του άσου του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Εκτός του ότι είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ, ο Μάρκο πήρε και 4 κρίσιμα ριμπάουντ. Σκόραρε σε δύσκολες στιγμές και πήρε την μπάλα όταν δεν λειτουργούσαμε στην επίθεση όπως θέλαμε».

Παράλληλα, μοίρασε συγχαρητήρια και σε όλη την υπόλοιπη ομάδα, αναφερόμενος στην απόδοση της στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς που της χάρισε τη δύσκολη νίκη. «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την αντοχή τους και την συγκέντρωση που έδειξαν στο τέλος του αγώνα, για την βελτίωση τους στην άμυνα και για τις καλές επιλογές στην επίθεση καθώς στην τελευταία περίοδο πετύχαμε 31 πόντους».
 
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το κατά πόσο περιμένε ότι οι Ισραηλινοί θα δυσκόλευαν τόσο την ομάδα του και απάντησε ότι «περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να σταματήσουμε τα γκαρντ τους. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και η άμυνα μας δεν ήταν στον απαιτούμενο βαθμό όπως δείχνουν και οι πόντοι που δεχθήκαμε. Ηταν δύσκολο αλλά καταφέραμε να επιβληθούμε ενός σπουδαίου αντιπάλου,του οποίου η δύναμη φάνηκε από την αντίσταση που προέβαλε κατά την διάρκεια του αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.