Πρώτος τελικός πρόκρισης

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ισπανία, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας (18:45).

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ισπανία, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας (18:45). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να αναπτερώσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και παράλληλα να δείξει πως οι ήττες από Ιταλία και Φινλανδία ήταν μια κακή παρένθεση.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στον «κακό δαίμονα» της «επίσημης αγαπημένης». Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, σχετικά με τη λειτουργία της περιφερειακής γραμμής των Ισπανών, κάτι που θέλει να περιορίσει. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός έδωσε μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι τις τελευταίες ημέρες, καθώς αυτό ήταν ένα στοιχείο στο οποίο διέκρινε πρόβλημα στα δυο τελευταία ματς.

Παράλληλα, οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον ρυθμό και να περιορίσουν τα λάθη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Από εκεί και πέρα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει στραμμένο την προσοχή του και στα άλλα ματς του ομίλου, καθώς ελπίζει σε νίκες των Ιταλών και των Κροατών, επί των Σλοβένων και των Φινλανδών, αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.