Κόλσον: «Να αμυνθούμε καλύτερα στο τρίτο ματς» (video)

Ο Μπόνζι Κόλσον τόνισε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία στο τρίτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός παίκτης εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως η ομάδα του θα καταφέρει τελικά να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως θα είναι σημαντική η στήριξη των φιλάθλων της «ομάδας του λαού» στις αναμετρήσεις του Βελιγραδίου με τους «πράσινους».

Ο Κόλσον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να εστιάσουμε στις αρχές μας και στις δύο πλευρές του παρκέ, να αμυνθούμε καλύτερα και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας στην επίθεση. Πιστεύω πως θα το κάνουμε. Έχουμε κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε. Ξέρω πως θα έρθουν κάποιοι φίλαθλοί μας στο Βελιγράδι και ανυπομονούμε να τους δούμε και να τους έχουμε στο πλευρό μας. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι».

Η ισραηλινή ομάδα έφτασε στο Βελιγράδι, χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν στην αποστολή. Ο Αμερικανός παίκτης παραμένει στην Κροατία, όπου κάνει ειδικό πρόγραμμα θεραπειών, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο ισραηλινός Τύπος θεωρεί πως δε θα αγωνιστεί στο τρίτο ματς της σειράς, ενώ μειωμένες είναι οι πιθανότητες να είναι έτοιμος και στο τέταρτο ματς. Τέλος, η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες για να επιτραπεί η είσοδος χιλίων φιλάθλων στο γήπεδο, στο ματς της Μεγάλης Τρίτης.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.