Αταμάν: «Αξίζουμε να πάμε στο Final 4»

Ο Εργκίν Αταμάν υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός αξίζει να πάρει στο Final 4 του Βερολίνου.

Ο Τούρκος κόουτς τόνισε πως περιμένει μια δύσκολη αποστολή την ομάδα του στα δυο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, όμως οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν υπολογίζει στον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ για τα δυο ματς με την «ομάδα του λαού» και ζήτησε από τους παίκτες του να ακολουθήσουν το αγωνιστικό πλάνο.

Αρχικά, ο Αταμάν δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Σερβία: «Είναι τα play off και η σειρά είναι στο 1-1. Αξίζουμε να πάμε στο Final 4 και θέλουμε ακόμα δύο νίκες. Φυσικά θα είναι δύσκολο μια για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και το είδαμε αυτό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι πρέπει να έχουμε μαχητικότητα και καλή απόδοση».

Και συμπλήρωσε: «Πάμε βήμα-βήμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς την Τρίτη, αλλά δεν έχει σημασία ποιο θα πάρουμε. Στο τέλος οι 3 νίκες θα σε στείλουν στο Final 4».

Επίσης, ο Τούρκος κόουτς τόνισε: «Μετά το πρώτο παιχνίδι αναλύσαμε τα λάθη μας και παίξαμε με περισσότερη προσοχή ειδικά στην επίθεση, γιατί όταν κάνουμε λάθη η Μακάμπι βγάζει αιφνιδιασμούς και έχει πολύ τρανζίσιον παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό. Αμυντικά στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη, στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι και φυσικά και η Μακάμπι μέχρι τώρα στην Euroleague είναι η καλύτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ και είχαμε ένα πρόβλημα στην άμυνα με τα ριμπάουντ, έτσι πρέπει να πιέσουμε και να έχουμε την ίδια ποιότητα στα ριμπάουντ σαν αυτούς και αυτό θα είναι το κλειδί για τα παιχνίδια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προσωπικότητες της ομάδας του: «Έχουμε πολλούς παίκτες με χαρακτήρα και με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι και η Μακάμπι έχει παίκτες με χαρακτήρα και ποιότητα, όπως ο Λορέντσο Μπράουν, ο Μπόλντγουιν, ο Νίμπο, έτσι και η Μακάμπι είναι καλή ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απουσία του Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, αλλά και σε αυτή του Ουέιντ Μπόντγουιν από την πλευρά των Ισραηλινών: «Ο Χουάντσο δε θα παίξει σε αυτά τα δύο ματς. Ο Μπόλντγουιν είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Euroleague. Φυσικά, θα αλλάξουμε. Θα δούμε αν παίξει ή όχι. Όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όπως ο Ντιμπαρτολομέο, ο Κλίβελαντ, που έκανε πολύ καλό ματς στο δεύτερο, αλλά αν παίξει θα αλλάξουμε στρατηγική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.