Παναθηναϊκός – Maccabi Tel Aviv: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΡΟΗ MATCH CENTER
novasport channel ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ channel
OAKA Altion | 23 Απριλίου 20:30
Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός
ΤΕΛ
87 - 91
Maccabi Tel Aviv Maccabi Tel Aviv
1 2 3 4 OT FT FT 2FG 3FG RE AS ST BL TO
2011: Ο Παναθηναϊκός ήταν απλά ο… καλύτερος
Την περίοδο 2010-11 ο Παναθηναϊκός έραψε το έκτο αστέρι του. Μάλιστα είχε φροντίσει την δουλειά να την κάνει στα πλέι οφ, όταν και κατάφερε να αποκλείσει το τότε φαβορί και οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα.
ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το sold-out στα διαρκείας: «Σας ευχαριστούμε, ένα μοναδικό φαινόμενο στη πρώτη ημέρα διάθεσης»
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μέσα σε μία ημέρα εξαφάνισαν 11.000 διαρκείας για την σεζόν 2024/25 και... ανάγκασαν την ΚΑΕ να τους ευχαριστήσει για αυτό το μοναδικό φαινόμενο.
Final-4 2009: Ο κορυφαίος ελληνικός “εμφύλιος”
Το 2009 όπως και φέτος το Final-4 είχε οριστεί να γίνει στο Βερολίνο. Το ελληνικό μπάσκετ εκπροσωπήθηκε από τους δύο πρεσβευτές του Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο μεταξύ τους ημιτελικός έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα κορυφαία ματς.
Οι πρωταγωνιστές των Final-Four: Η Αθήνα στον αστερισμό του… 3D
Το 2007 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Final-Four της Euroleague και ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το τέταρτο αστέρι στη φανέλα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης οδηγεί μαεστρικά τον Παναθηναϊκό στη κούπα και αποδεικνύει ότι το μπάσκετ είναι πολύ πιο σύνθετο από στατιστικά και πόντους.
2007: Το σήκωσε στο σπίτι του
Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στα φάιναλ φορ, μετά το 2005 και τον χαμένο ημιτελικό με την Μακάμπι, στέφθηκε από δάφνες δόξας και μαρκαρίστηκε από την ηγετική φυσιογνωμία του Δημήτρη Διαμαντίδη.
video
2003-04: Το πιο άνισο φάιναλ φορ
Το φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ έχει μείνει στην ιστορία ως το πιο άνισο, μονόπλευρο και λιγότερο ανταγωνιστικό φάιναλ φορ στην ιστορία.
2005: Όταν η Μακάμπι ήταν από άλλον… πλανήτη
Την περίοδο 2004-05 το ελληνικό μπάσκετ είχε και πάλι εκπροσώπηση στο τότε final four. Ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς είχε φτάσει και πάλι στην τελευταία στροφή, εκεί όμως, η Μακάμπι δεν έχανε για κανέναν λόγο!
2002: Το πιο παλικαρίσιο από τα έξι του Παναθηναϊκού
Την σεζόν 2001-02 δεν έφτανε που η Κίντερ είχε μαζέψει την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ στις τάξεις της, φιλοξενούσε και το final four στο Παλαμαγκούτι. Ε και; Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν “ταύρος” από την ιταλική κομώπολη και έγραψε ιστορία!
Οι πρωταγωνιστές των Final-Four: Με λένε Λάζαρο Παπαδόπουλο, χάρηκα! (video)
Το Final-Four του 2002 αποτελεί πιθανώς την πιο... μάγκικη από τις έξι ευρωπαϊκές κούπες του Παναθηναϊκού. Όμως, έχει περάσει στην ιστορία και για έναν «x-factor», ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ μπασκετικό κοινό της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας σπουδαίους σέντερ της εποχής. Ο λόγος για τον 21χρόνο Λάζαρο Παπαδόπουλο.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.