Πινγκ Πονγκ: Αναβάλλονται με δικαστική απόφαση τα πλέι οφ της Α1 ανδρών, αναζητά νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αναβάλλονται τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θ’ αναζητήσει νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Οι αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή 2023-2024 (που στο καλεντάρι ήταν για το Σαββατοκύριακο 30-31/03 και αναβλήθηκαν ήδη μια φορά μετά από αίτημα του Ολυμπιακού, το οποίο έκανε δεκτό η ομοσπονδία) είχαν οριστεί για το διήμερο 20 και 21/05, όμως ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας να μην ισχύσει αυτός ο χρόνος διεξαγωγής.

Η απόφαση εκδόθηκε σήμερα 17/05, ήταν υπέρ των Πειραιωτών κι ως εκ τούτου η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα ορίσει εκ νέου τα πλέι οφ της κορυφαίας κατηγορίας. Σε αυτά θυμίζουμε, έχουν επίσης δικαίωμα συμμετοχής ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΑΣ Πέρα Αθηνών.

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει εκ νέου αναβολή εξαιτίας υποχρεώσεων δύο αθλητών του, συγκεκριμένα του Γιάννη Σγουρόπουλου και του Κροάτη Τόμισλαβ Πουκάρ, σε διασυλλογικά πρωταθλήματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Το νέο αίτημα του Ολυμπιακού δεν έγινε δεκτό από την ομοσπονδία, καθώς είναι εκτός των προβλεπόμενων από τη γενική προκήρυξη λόγων, που κάποιο σωματείο δικαιούται αναβολή. Ο Ολυμπιακός προχώρησε έπειτα σε προσφυγή για τον ίδιο λόγο και δικαιώθηκε.

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ματαιώθηκε στο μεταξύ το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2023-2024. Είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 25-26/05 στην Κοζάνη. Στους άνδρες είχαν δηλώσει αρχικά 9 ομάδες και είχε καλυφθεί η απαραίτητη προϋπόθεση των μίνιμουμ 8 για να γίνει η διοργάνωση. Στην πορεία όμως, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ακύρωσαν τη συμμετοχή τους, έμειναν 7 ομάδες και σύμφωνα με την προκήρυξη, οι αγώνες δεν προχωρούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.