Κορυφαία η Λαζάρεβιτς

Η Άννα Λαζάρεβιτς του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη αθλήτρια (MVP) της 10ης αγωνιστικής, για την απόδοση και συμβολή της στη νίκη της πρωταθλήτριας Ελλάδας επί της ΑΕΚ με 3-1.

Η Άννα Λαζάρεβιτς του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη αθλήτρια (MVP) της 10ης αγωνιστικής, για την απόδοση και συμβολή της στη νίκη της πρωταθλήτριας Ελλάδας επί της ΑΕΚ με 3-1.
 
Στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ένωση και με απούσα τη Μαλασάι, η Σέρβα ακραία επωμίστηκε ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση, κερδίζοντας 17 πόντους με 14/34 επιθέσεις, έναν άσο και δύο μπλοκ, ενώ ,όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να «επιστρέψει» στο παιχνίδι, ήταν εκείνη που δεν το επέτρεψε.
 
«Είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, μιας και γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι. Στο τρίτο σετ δεν παίξαμε καλά, είχαμε χάσει την αυτοσυγκέντρωσή μας, αλλά, όπως και στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, επιστρέψαμε και τελικά κερδίσαμε» τόνισε η Λαζάρεβιτς.
 
Όσο για την πορεία της ομάδας της στο πρωτάθλημα, δήλωσε «περήφανη, γιατί έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε δώσει έχοντας χάσει μόνο δύο σετ στον πρώτο γύρο. Τώρα έχουμε σχεδόν 10 ημέρες να ξεκουραστούμε και μετά τη διακοπή είμαι σίγουρη ότι μας περιμένουν πολύ πιο σκληρές και δύσκολες προπονήσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμες και ακόμα πιο δυνατές για την συνέχεια του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.