Η Κυριακή μετράει…

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι Πράσινοι πιστεύουν ότι έχει έρθει η στιγμή για να φύγει και πάλι το Τριφύλλι με τους τρεις βαθμούς από εκτός έδρας ντέρμπι «αιωνίων».

Η παρουσία των Πράσινων στα παιχνίδια με ανταγωνιστικούς αντιπάλους δικαιολογεί την πίστη του Αναστασίου και των παικτών του για νίκη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Σε όσα «δυνατά» παιχνίδια έχει δώσει ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν, παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος, πάλεψε μέχρι το τέλος και όσα ματς έχασε, τα έχασε στις λεπτομέρειες. Το ίδιο έγινε και στο ντέρμπι «αιωνίων» του πρώτου γύρου, όταν οι Πράσινοι με άψογη τακτική προσέγγιση, περιόρισαν τα ατού του αντιπάλου, δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έχασαν στο …παραένα το ματς.

Οδηγός για το Τριφύλλι ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής είναι το …πρόσφατο παρελθόν του. Η θετική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, το πάθος και η προσήλωση των ποδοσφαιριστών στους αγώνες με ποιοτικούς αντιπάλους. Εμφανίσεις ανάλογες με αυτές κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, μπορούν να δώσουν την νίκη στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ασφαλώς και είναι δύσκολη η αποστολή των Πράσινων και δεν πρέπει να λησμονάμε ότι ο αντίπαλος παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και προέρχεται από ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη.
Η ψυχολογία είναι τη δεδομένη στιγμή «σύμμαχος» των «ερυθρόλευκων» και η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, όμως οι Πράσινοι έχουν μεγάλο κίνητρο και θέληση για το συγκεκριμένο ματς και όπως έχει αποδείξει η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο «αιώνιων» αντιπάλων του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν παίζει κανέναν ρόλο η αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας ή η βαθμολογική διαφορά.

«Η Κυριακή μετράει» όπως πολύ εύστοχα είπε ο Μάρκους Μπεργκ μεσοβδόμαδα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr. Και οι Πράσινοι καλούνται την Κυριακή να παίξουν για την φανέλα, την ομάδα, την ιστορία του Παναθηναϊκού, τον κόσμο τους και το «εγώ» τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.