Match Center
«Έβρεξε» προκρίσεις στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τραμπολίνο
Εξαιρετικό ήταν το ελληνικό ξεκίνημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας, με την πρεμιέρα της διοργάνωσης να συνοδεύεται από συνολικά έξι προκρίσεις σε τελικούς και ημιτελικούς.
Στις λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση του Γράψα, στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο
Πολύ κοντά στην πρόκρισή του στα ημιτελικά του προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος τραμπολίνο βρέθηκε ο Μάριος Γράψας στο Μπέρμιγχαμ, μένοντας έξω από την προνομιούχο 24άδα για δύο θέσεις και για μόλις 0,090 βαθμούς.
Στην Σόφια οι μικροί πρωταθλητές του τραμπολίνο, για το παγκόσμιο ηλικιών 11-21 ετών
Έπειτα από την ολοκλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος τραμπολίνο ανδρών-γυναικών στην Σόφια, σειρά παίρνουν στη βουλγαρική πρωτεύουσα οι αντίστοιχοι παγκόσμιοι αγώνες ηλικιών, για αθλητές 11 έως 21 ετών.
Τραμπολίνο: Αποκλείστηκαν οι Έλληνες αθλητές
Η επάνοδος των Ελλήνων πρωταθλητών του τραμπολίνο στις μεγάλες διοργανώσεις, έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια, δεν μπόρεσε να συνοδευτεί από την σπουδαία διάκριση την οποία κυνήγησαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του Μπακού.
Τραμπολίνο: Αναχώρησε η Εθνική ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών
Με πενταμελή ομάδα, αποτελούμενη από τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια, θα εκπροσωπηθεί το ελληνικό τραμπολίνο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Μπακού από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου.
Στο ευρωπαϊκό του Σότσι η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
Με μία ελληνική συμμετοχή, αυτήν της Αλεξάνδρας Εφραίμογλου στον ακροβατικό διάδρομο της κατηγορίας νεανίδων, θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων στο Σότσι της Ρωσίας, από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου.
Αγκαλιάζει και το Τραμπολίνο ο Προβιάς
Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα προχωράει ο Νίκος Προβιάς την δημιουργία ισχυρής ομάδας του που θα μπορέσει να διεκδικήσει και οργανώσει τα διαφορετικά αθλήματα που έχει ή Ε.Γ.Ο και δώσει όραμα, ελπίδα, τεχνογνωσία, εξοπλισμό
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.