Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ θέλει να μείνει

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ της Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θέλει να βάλει τέλος στα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στους «κόκκινους». Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται έως το 2025 με την αγγλική ομάδα, όμως τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια παραφιλολογία, σχετικά με το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον «Άνφιλντ» ή αν θα επιλέξει να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η προσοχή είναι τώρα στα τελευταία δύο παιχνίδια και στη συνέχεια ο σύλλογος θα εστιάσει στο ποιος είναι ο νέος προπονητής και υπάρχει μια μεγάλη μετάβαση και εγώ είμαι μέρος της».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει κάτι για μένα να συζητήσω, επειδή δεν υπάρχει κάποιο νέο. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ το σύλλογο και μπορείτε να το δείτε αυτό επίσης. Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ήδη. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και δε θα έλεγα ότι το τρομακτικό είναι η σωστή λέξη, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό αυτό που θα συμβεί τώρα. Ας δούμε λοιπόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.