Ο 13ος σερί ημιτελικός του «Νόλε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνάντησε αντίσταση στα δύο πρώτα σετ από τον Τόμας Μπέρντιχ, κέρδισε ωστόσο με 3-0 τον Τσέχο και προκρίθηκε για μία ακόμη φορά στους «4» του Γουίμπλεντον.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνάντησε αντίσταση στα δύο πρώτα σετ από τον Τόμας Μπέρντιχ, κέρδισε ωστόσο με 3-0 τον Τσέχο και προκρίθηκε για μία ακόμη φορά στους «4» του Γουίμπλεντον.

Ο Σέρβος πήρε δύσκολα το πρώτο σετ στο tie break με 7-6, δυσκολεύτηκε στο δεύτερο παρά το 6-4, «καθάρισε» στο τρίτο με 6-3 και με 3-0 πήρε τη νίκη κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ, κερδίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον, όπου θ΄ αντιμετωπίσει στους «4» τον Αργεντινό Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Ο 26χρονος τενίστας εκμεταλλεύτηκε και την καλή παράδοση που διατήρησε τελικά απέναντι στον Μπέρντιχ κερδίζοντάς τον για 14η φορά σε δεκαέξι παιχνίδια καριέρας που τον έχει αντιμετωπίσει! Ο Τζόκοβιτς κατακτώντας το πρώτο σετ, που είναι το πιο κομβικό κομμάτι του παιχνιδιού του, επί της ουσίας είχε κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του λονδρέζικου Γκραν Σλαμ.

Μόλις έξι φορές σε 216 ματς είχε ηττηθεί έχοντας κερδίσει το πρώτο σετ, και μετά το 3-0 επί του Μπέρντιχ έκανε 211 τις νίκες του όταν φθάνει στο 1-0 στα σετ! Για τον «Νόλε», που γύρισε από δύο break στο σερβίς από τον Μπέρντιχ στο δεύτερο σετ (έχανε με 0-3, κέρδισε 6-4!), είναι η 13η διαδοχική πρόκριση σε ημιτελικά στα Γκραν Σλαμ με τον Ρότζερ Φέντερερ να είναι ο μόνος με περισσότερες (23). Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Τζόκοβιτς δεν έχει χάσει ακόμη σετ στο Γουίμπλεντον!

Στην εξέδρα βρέθηκε ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νεμάνια Βίντιτς, που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη-πρόκριση του συμπατριώτη του Τζόκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.