Μια 15χρονη στο Ρολάν Γκαρός!

Μια ξεχωριστή ιστορία ετοιμάζεται να γράψει η Αμάντα Ανισίμοβα. Η νεαρή Αμερικανίδα τενίστρια είναι μόλις 15,5 ετών (γεννήθηκε στις 31/8/2001 στο Νιου Τζέρσεϊ) και θα λάβει μέρος στο Ρολάν Γκαρός.

Μια ξεχωριστή ιστορία ετοιμάζεται να γράψει η Αμάντα Ανισίμοβα. Η νεαρή Αμερικανίδα τενίστρια είναι μόλις 15,5 ετών (γεννήθηκε στις 31/8/2001 στο Νιου Τζέρσεϊ) και θα λάβει μέρος στο Ρολάν Γκαρός
Αυτό θα είναι το ντεμπούτο της σε μια διοργάνωση Grand Slam και θα γίνει η νεαρότερη που θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του φημισμένου τουρνουά, μετά το 2005.
Η Ανισίμοβα θα αγωνιστεί με wild card στη διοργάνωση. Η «κάρτα ελεύθερης συμμετοχής» πήγε φέτος στην Αμερικανική Ομοσπονδία κι αυτή αποφάσισε να τη δώσει στην Ανισίμοβα, η οποία πέρυσι κατάφερε στο Ρολάν Γκαρός να φτάσει ως τον τελικό του απλού στην κατηγορία των junior’s και φέτος είχε δύο παρουσίες σε τελικούς στο τουρνουά της Ινδίας και σε αυτό της Ντόχα, προσπερνώντας στην κατάταξη άλλες συνομήλικες συναθλήτριές της, που επίσης διεκδικούσαν τη wild card.
Η προηγούμενη που είχε πετύχει κάτι ανάλογο ήταν η Αλίζ Κορνέ. Η Γαλλίδα τενίστρια, νο 44 σήμερα στον κόσμο, έχει γεννηθεί το 1990 και το 2005 πήρε wild card και αγωνίστηκε στο Ρολάν Γκαρός σε ηλικία 15,5 ετών. Μάλιστα είχε καταφέρει και το… απίστευτο, καθώς νίκησε στο πρώτο ματς και πέρασε στον 2ο γύρο, για να χάσει από την Αμελί Μορεσμό, που ήταν τότε εκ των κορυφαίων ονομάτων του παγκοσμίου τένις. Φέτος, η Κορνέ θα αγωνιστεί για 13η συνεχόμενη χρονιά στο Ρολάν Γκαρός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.