Σάκκαρη: «Επιβιώνω παρότι δεν παίζω καλά»

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένη με το τένις που έχει παίξει μέχρι στιγμής στο Indian Wells.

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως καταφέρνει να επιβιώσει με τις ανατροπές που έχει κάνει στη φετινή διοργάνωση. Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξη, πως θα καταφέρει να βρει τον καλό της εαυτό και να αποδώσει στο κορτ, σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Η Σάκκαρη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της αναμέτρησης με την Πέτρα Κβίτοβα: «Όπως είπα και στο court, για 1.5 σετ ένιωθα σαν ερασιτέχνης. Έπαιζε πολύ καλά και δεν ήξερα τι να κάνω. Και τότε είπα στον εαυτό μου να συνεχίσει να παλεύει. Τελικά, άρχισα να παίζω καλύτερα και αυτό με έσωσε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι περίεργο, αλλά την ίδια στιγμή λέω στον εαυτό μου ότι δεν παίζω το καλύτερό μου τένις, εξακολουθώ να νικάω εκπληκτικές παίκτριες. Η κλήρωσή μου ήταν πολύ δύσκολη, δε θα την ήθελα σε κανένα άλλο τουρνουά. Επιβιώνω και βρίσκω τρόπους, οπότε είμαι σίγουρη ότι τελικά το παιχνίδι μου θα γίνει καλύτερο. Θέλω πολύ να δω πώς θα είναι όταν αρχίσω να το αισθάνομαι καλά. Σίγουρα, ωστόσο, δε θα πω ότι έπαιξα χάλια και κέρδισα. Δεν ήταν έτσι. Και δε θα ήταν ωραίο και για τον αντίπαλο. Απλά έπαιξα με διαφορετικά εργαλεία σε όλα αυτά τα ματς. Προσπαθούσα να βρω διαφορετικούς τρόπους να παίξω σε όλα αυτά τα ματς».

Επίσης, η Σάκκαρη τόνισε πως οι τελευταίες νίκες της δίνουν αυτοπεποίθηση: «Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα. Κερδίζω αυτοπεποίθηση από όλο αυτό, γιατί είναι εύκολο να κερδίσεις ματς όταν παίζεις καλά, αλλά είναι δύσκολο να νικήσεις καλές παίκτριες όταν παίζεις έτσι».

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως πλέον έχει ανέβει επίπεδο και αυτό τη βοηθάει όταν δεν παίζει καλά: «Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο. Το ότι έχω παίξει πολλά ματς με εξαιρετικές παίκτριες τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει στην άνοδο του επιπέδου μου. Μερικές φορές ίσως είμαι σκληρή με τον εαυτό μου, περιμένω πολλά στο court. Καμία φορά το επίπεδό μου είναι καλύτερο από ό,τι νομίζω».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Αρίνα Σαμπαλένκα, την οποία θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωση: «Ήταν αναμενόμενο, χτυπούσε την πόρτα εδώ και καιρό. Είναι στο Top 20 από τότε που ήταν 20 ετών, έχει κερδίσει μεγάλους τίτλους. Ξέρω ότι βασανιζόταν στο χορτάρι, αλλά στη συνέχεια έπαιξε σε μερικούς ημιτελικούς. Είναι εκπληκτική παίκτρια. Ήξερα ότι θα κερδίσει σλαμ. Ήρθε και είμαι χαρούμενη για εκείνη, είναι πολύ καλή κοπέλα και ευχάριστη παρέα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, γιατί αισθάνεται πολύ καλά την μπάλα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα ήταν δύσκολο σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Άκουσα σήμερα τους σχολιαστές να λένε ότι μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο εννέα ράλι άνω των εννέα χτυπημάτων. Αυτό σημαίνει ότι τα χτυπήματά της είναι μεγάλα και είδα ότι έτσι έπαιξε και σήμερα. Θα είναι δύσκολο, δεν περιμένω μια νίκη όπως στο Φορτ Γουόρθ. Θα είναι άλλη παίκτρια και το σέβομαι αυτό. Είμαι έτοιμη, απλά θα προσπαθήσω να βελτιώσω το παιχνίδι μου έστω και κατά 1%».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.