Australian Open: Ο Ζβέρεφ έχει ερωτηματικά για τον Τζόκοβιτς

Ο Σάσα Σβέρεφ δήλωσε πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και από τις δυο πλευρές.

Ο Γερμανός τενίστας τόνισε πως τόσο ο Σέρβος τενίστας, όσο και η αυστραλιανή πλευρά, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αρχικά, ο Ζβέρεφ δήλωσε: “Είχε βίζα, έτσι δεν είναι; Δε θα ταξίδευε τυχαία, χωρίς να σκέφτεται ότι θα μπορέσει να παίξει, αφού είχε την άδεια να είναι στη χώρα. Αν έχεις βίζα, θεωρείς ότι θα παίξεις. Ο Νόβακ είναι ένα μεγάλο όνομα, παγκόσμιος σούπερ σταρ. Είναι κάποιος που ο κόσμος θεωρεί ότι μπορεί κάτι να κερδίσει από εκείνον γιατί είναι ο Νόβακ. Υπήρξαν και άλλες εξαιρέσεις, πέντε νομίζω, και μια γυναίκα που έπαιξε και σε τουρνουά πριν έρθει ο Νόβακ. Και μετά την έδιωξαν από τη χώρα, λόγω του Νόβακ”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τενίστας συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω πολλά για το θέμα, αλλά αν δεν ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο.1 στον κόσμο με 20 Grand Slams, δε θα ήταν τόσο μεγάλο δράμα. Το πιστεύω. Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα άλλο διότι δεν είμαι πολιτικός. Καταλαβαίνω πώς το βλέπουν οι Αυστραλοί κι η κυβέρνηση. Η αυστραλιανή κυβέρνηση και η κυβέρνηση της Βικτόρια θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρες για το τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν είναι δίκαιο για έναν άνθρωπο να έρθει εδώ και να μην μπορεί να παίξει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.