Australian Open: Αιχμές από τον Ναδάλ προς τον Τζόκοβιτς

Ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πρέπει να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, που προέκυψαν από την υπόθεση της βίζας.

Ο Ισπανός τενίστας τόνισε πως κανένας παίκτης δεν είναι σημαντικότερος από μια διοργάνωση, αφήνοντας αιχμές και προς τους διοργανωτές.

Αρχικά, ο Ναδάλ δήλωσε: “Είναι ξεκάθαρο πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, χωρίς αμφιβολία. Κανένας παίκτης, όμως, δεν είναι πιο σημαντικός από ένα event. Οι παίκτες φεύγουν, έρχονται άλλοι. Κανείς, ούτε καν ο Ρότζερ, ο Νόβακ, ο Μπιορν Μποργκ που ήταν εκπληκτικός στις μέρες του, δεν κρατάει το τένις. Το Australian Open είναι πιο σημαντικό από έναν παίκτη. Αν παίξει, εντάξει. Αν όχι, το Australian Open θα είναι εκπληκτικό με ή χωρίς εκείνον. Αυτή είναι η άποψή μου”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τενίστας συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω. Είναι δικό του θέμα, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Του εύχομαι τα καλύτερα, είχα καλή σχέση μαζί του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μας. Κάναμε σημαντικά πράγματα για τα ιδρύματά μας, για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ήμασταν μαζί όταν κάτι αρνητικό συνέβη στην Αυστραλία ή κάπου αλλού. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπάρχουν πολλά ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσει. Νομίζω ότι θα είναι καλό να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σύντομα. Για την εικόνα του; Όλοι επιλέγουν τον δρόμο τους. Τον σέβομαι ως άτομο και ως αθλητή, χωρίς αμφιβολία. Του εύχομαι τα καλύτερα, τον σέβομαι, ακόμα και αν δε συμφωνώ με πολλά που έχει κάνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.