Μαρακάκης: «Σε άλλο εργαστήριο το δείγμα»

Την εξέταση του δείγματος του Δημήτρη Χονδροκούκη και από άλλο εργαστήριο προανήγγειλε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Την εξέταση του δείγματος του Δημήτρη Χονδροκούκη και από άλλο εργαστήριο προανήγγειλε ο Γιάννης Μαρακάκης. Ο δικηγόρος του Έλληνα αθλητή τόνισε πως εφόσον βγει και το δεύτερο δείγματα θετικό θα ζητήσουν την επανεξέτασή του.

Αρχικά, ο Μαρακάκης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM»: «Ο Δημήτρης Χονδροκούκης, υπεβλήθη σε έλεγχο πριν 15 ημέρες περίπου από την WADA. Του ανακοινώθηκε ότι το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό στην ουσία στανοζολόλη. Μου προκαλεί εντύπωση πως μια τόσο εύκολα ανιχνεύσιμη ουσία μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από έναν αθλητή υψηλού επιπέδου. Τώρα και εκείνος και ο πατέρας του καλούνται να δώσουν απαντήσεις».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Η οικογένεια του Δημήτρη Χονδροκούκη και ο προπονητής του και πατέρας του Κυριάκος, ζητούν να κρατηθούν αποστάσεις. Μην τους καταδικάσουμε. Αμφότεροι είναι κατηγορηματικοί και συγκλονισμένοι. Έχω λάβει εντολή να επανεξετάσουμε το δείγμα και το δεύτερο και σε άλλο εργαστήριο. Δεν έχουμε θέμα αξιοπιστίας με το συγκεκριμένο εργαστήριο. Αν επιβεβαιωθεί ότι το δείγμα του είχε αυτή την ουσία, τότε θα επιδοθούμε σε αγώνα δρόμου για το πώς συνέβη αυτό».

Τέλος, ο Μαρακάκης τόνισε: «Αυτομάτως τίθεται σε διαθεσιμότητα από την IAAF ο αθλητής μέχρι να επανεξεταστεί το δεύτερο δείγμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.