Όλοι στο Άμστερνταμ

Στην αποστολή της Τσέλσι που ταξίδεψε στο Άμστερνταμ συμπεριλήφθηκαν και οι τραυματίες Τέρι, Αζάρ, Όμπι Μίκελ και Μπέρτραντ.

Στην αποστολή της Τσέλσι που ταξίδεψε στο Άμστερνταμ συμπεριλήφθηκαν και οι τραυματίες Τέρι, Αζάρ, Όμπι Μίκελ και Μπέρτραντ. Σε αντίθεση με τους δύο τελευταίος, ο αρχηγός των “μπλε” και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι τα δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, καθώς αποχώρησαν με προβλήματα απ’ το ματς με την Άστον Βίλα το περασμένο Σάββατο.

Ο Τέρι μάλιστα που είχε απουσιάσει από τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω τιμωρίας, θα χάσει εκτός απροόπτου και τον δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τελικό των Λονδρέζων. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα συνθέσουν πιθανότατα οι Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, με τον Νταβίντ Λουίζ να προωθείται σε ρόλο αμυντικού μέσου με δίπλα του τον Λάμπαρντ που είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των “μπλε” μετά τα γκολ που πέτυχε στο “Βίλα Παρκ”.

Στην αποστολή των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης συμπεριλήφθηκε και ο Ντεμπά Μπα καθαρά για λόγους ψυχολογίας, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Τσέλσι στη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικά η αποστολή των Άγγλων: Τσεχ, Τέρνμπουλ, Ιλάριο, Μπλάκμαν, Φερέιρα, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Λουίζ, Κόουλ, Μπέρτραντ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μίκελ, Ρομέου, Έικ, Μόουζες, Μαρίν, Μπεναγιούν, Μάτα, Αζάρ, Όσκαρ, Τόρες, Μπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.