Ραντεβού με την ιστορία…

Το τελευταίο χαρτί πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League παίζει ο Άρης απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Οι «κίτρινοι», απόψε στις 22:05, ψάχνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στον δεύτερο όμιλο, προκειμένου να ανέβουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τους Ισπανούς. Σε περίπτωση, που η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ καταφέρει να πάρει τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη, τότε θα έχει την τύχη στα πόδια της, στο τελευταίο ματς του ομίλου, απέναντι στη Ρόζενμποργκ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε περίπτωση ήττας, ο Άρης αποχαιρετάει τη διοργάνωση και η αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής, αποκτάει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι «κίτρινοι» θα έχουν ελπίδες πρόκρισης ακόμα και με ισοπαλία, αλλά θα πρέπει να κερδίσουν την Ρόζενμποργκ και να χάσουν οι «ροχιμπλάνκος» από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Κάλβο, Γκιάρο, Χουάνμα και Τσεζνάουσκις. Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την πλευρά της θέλει μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και από την εντός έδρας ήττα 3-2 από την Εσπανιόλ στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.